Elevingenjör Skaraborg

NCC · Teknik & Ingenjör · 15 nov

Om jobbet

Rollen hos oss
Som elevingenjör går du in i rollen som supervisor/arbetsledare för NCC Industrys beläggningsverksamhet där du har stora möjligheter att skaffa dig erfarenhet och utveckla dina kunskaper inom området asfalt, väg och anläggning. I arbetsuppgifterna ingår bland annat planering, genomförande och uppföljning av arbeten.

Dina erfarenheter
Vi söker dig som är nyexaminerad eller blivande ingenjör med inriktning bygg, väg, anläggning eller annan liknande utbildning från högskola. Tidigare erfarenhet från väg och anläggningsverksamhet är en merit men inget krav.

Dina egenskaper
Vi söker dig som är engagerad och resultatinriktad samt har lätt för att kommunicera och ser det som en utmaning att få vara med och starta upp ett nytt projekt. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper som samarbetsförmåga, engagemang och att du har ett strukturerat arbetssätt.

Ytterligare information
Tjänsten är en provanställning med placering på något av våra kontor i Mariestad eller Lidköping. B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Vi erbjuder
På NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar.

Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Registrera din ansökan och ditt CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, sista ansökningsdag är dock den 30 november.
Jobbfakta
Ort
Mariestad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör
Publicerad

37 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 nov

Om företaget

NCC är ett av de ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen i norra Europa med en omsättning på 57 Mdr SEK och 18 000 anställda.

NCC utvecklar och bygger bostäder, kommersiella fastigheter, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror för byggproduktion, såsom kross och asfalt, samt svarar för beläggning, drift och underhåll av vägar.

NCC:s huvudsakliga verksamhet bedrivs i Norden. I Baltikum bygger NCC
bostäder och hus. I Tyskland och S:t Petersburg bygger NCC främst bostäder. NCC:s vision är att vara det ledande företaget i utvecklingen av framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation.

NCCs vision är att vara det ledande företaget i utvecklingen av framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation. Vi jobbar med att ständigt förnya byggbranschen och skapa bästa tänkbara arbetsmiljö för våra anställda. NCC Construction Sverige utvecklar hus-, anläggnings- och infrastrukturprojekt.