Elektriker inom service eller entreprenad

Bravida · Bygg & Hantverk · 25 dec

Om jobbet

Just nu söker vi duktiga elektriker till vår växande avdelning i Lidköping för arbete inom entreprenad eller service!

Dina arbetsuppgifter
Bravida i Lidköping söker nu elektriker för arbete inom entreprenad eller service. I samband med din ansökan väljer du den inriktning som passar dig bäst. Tjänsten som elektiker innefattar att du självständigt ska planera, samordna och utföra service- eller entreprenaduppdrag och övrigt driftunderhåll åt Bravidas kunder. I dina arbetsuppgifter ingår att ansvara för uppdragets tekniska utförande och inom ramen för dina arbetsuppgifter rapportera avvikelser eller bristfälligheter i material eller arbeten. Uppdragen är omväxlande och varierande, ingen dag är den andra lik. Eftersom arbetsplatserna är i Lidköping med omnejd förutsätter vi att du har B-körkort. Våra kunder är idag såväl industrin som privatpersoner och vi vill att du som söker har flera års erfarenhet i yrket.

Vi erbjuder dig
Tjänsten som elektriker är ett fritt och ansvarsfullt arbete. Här har du chansen att komma till ett väl inarbetat team som vet vad kvalitet och nöjda kunder betyder. Hos oss får du möjlighet att bli ännu bättre på det du är bra på, du får arbeta tillsammans med duktiga elektriker och samtidigt ha kul på jobbet. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner såsom hälsoundersökning vart 3:e år, friskvårdsbidrag, förmånliga försäkringar, tillgång till fjällstuga, rabatter på träningskort etc.

Vem är du?
Vi söker dig som är utbildad elektriker och har flera års erfarenhet från yrket, fördelaktigt inom service eller entreprenad. Om du skall arbeta med inriktningen service är det viktigt att du har bred kompetens inom felsökning och förebyggande arbete. Det är meriterande om du har erfarenhet av passage/säkerhet eller industri. B-körkort är ett krav.

Som person vill vi att du är driven, har framåtanda och har ett stort tekniskt intresse. Du trivs med att arbeta på ett serviceinriktat sätt med kundens behov i fokus. Då tjänsten ställer krav på att du kan samarbeta med såväl kunder som med medarbetare, vill vi att du har en mycket god samarbetsförmåga. Likaså värdesätter vi din förmåga att arbeta på ett strukturerat sätt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

På Bravida eftersträvar vi mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Ansök
Varmt välkommen med din ansökan senast den 25 december. Passar du in på profilen, tveka inte att ansöka redan idag! Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Bravida har blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare och vi är därmed en av de bäst placerade entreprenörerna i byggbranschen, detta är vi mycket stolta över. Vill du läsa mer om hur det är att jobba hos oss klicka här eller läs mer och Följ oss på Facebook!
Bravida är en ledande totalleverantör av installations- och servicetjänster i Norden, med cirka 9 000 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs och ventilation och erbjuder allt från design och projektering till installation, drift och underhåll. Bravida finns representerade på drygt 140 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.bravida.se
Jobbfakta
Ort
Lidköping
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
3
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Underkategori
Elektriker
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

25 dec

Om företaget


Hitta hit

Lidköping Visa på karta

Visa var