Elektriker

Om jobbet

Assemblin El i Skövde är inne i ett expansivt skede, så vi söker nya medarbetare inom elentreprenad, elservice samt personal till vår tele och säkerhets avdelning.

Som medarbetare på Assemblin El arbetar du tillsammans med andra certifierade El-montörer med såväl stora som mindre projekt. Tjänsten avser heltid med placering på vår filial i Skövde. Som anställd till dessa tjänster rapporterar du till en projektledare eller serviceledare.

Vi söker dig som är certifierad i El-yrket, behärskar svenska i tal och skrift med några års erfarenhet. Du skall ha ambition att vilja utveckla dina kunskaper och har lätt för att kommunicera. Du sätter kunden i fokus och har en god samarbetsförmåga..

Är du intresserad av oss kontakta Stefan på 010-472 47 05 eller mail stefan.wastefors@assemblin.se
Jobbfakta
Ort
Skövde
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Underkategori
Elektriker
Kontakt

Mejla eller ring Stefan Wästefors, 010-472 47 05

Publicerad

26 dagar sedan

Sista ansökningsdag

8 jan

Om företaget

Tre generationer Broberg

Assemblin är en viktig del av den
svenska installationsbranschens historia.


Kulturer,kompetenser och människor från en rad framgångsrika företag har vävts samman till det som idag är Assemblin.

Historien om Assemblins verksamhet inom el tar sin början 1931 då NEA startades i Örebro. Företaget grundades av familjen Broberg som sedan drev det under tre generationer.
NEA blev med tiden rikstäckande och en ledande aktör inom elinstallationer.

NEA börsnoterades 1982 och köptes av riskkapitalbolaget Segulah 2006. Vid denna tid var NEA verksamt både som elinstallatör och som grossist inom elprodukter. Företaget var dessutom uppdelat i tretton olika bolag runt om i landet.

2010 förvärvades NEA av Imtech som ju redan köpt NVS. NEA blev till Imtechs verksamhet inom el och har växt vidare till det som nu är Assemblin El.


Hitta hit

Visa var