Elektriker

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av nyinstallation ute hos våra kunder. De innefattar både större och mindre projekt, från bostäder och kontor till skolor och industrier.

Du har kontakter med beställare, projektledare, kontrollanter samt leverantörer. Arbetsuppgifterna innebär självständigt arbete, planering ihop med arbetslaget samt frihet under ansvar.

Vi vill att du ska ha minst 3-års yrkeserfarenhet. B-körkort är ett krav samt att du behärska svenska i tal och skrift

Låter det här som något som skulle passa dig? Kontakta oss gärna om du vill veta mer om tjänsten.

Välkommen till oss!
Roger Jonsson, 0709 44 52 02

Vi söker även elektriker till Skara, Lidköping, Töreboda och Karlsborg - läs mer på www.provektor.se
Jobbfakta
Ort
Skövde
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Underkategori
Elektriker
Kontakt

Mejla eller ring Roger Jonsson, 0709 44 52 02

Publicerad

30 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om företaget

Provektor erbjuder helhetslösningar inom automation, elinstallation och larmteknik - från projektering till färdig anläggning. Vi har valt att ha all nyckelkompetens under ett och samma tak och kan på så sätt garantera kvalitet och leveranstid på våra tjänster.

Vår mission är att alltid leverera moderna lösningar som bidrar till våra kunders utveckling och lönsamhet. Genom att alltid ligga i framkant och vara nyfiken på utvecklingen inom våra fackområden säkerställer vi löpande vårt erbjudande.

Vi har vår bas i Skaraborg - Skara, Götene, Skövde, Lidköping, Töreboda, Karlsborg och Undenäs - men är via våra uppdrag verksamma även på exportmarknaden.

Sedan 1949 har Provektor gjort resan från klassisk elfirma till att nu vara ett modernt bolag som erbjuder helhetslösningar inom automation, elinstallation och larmteknik. Bolaget är alltjämt privatägt och kedjeoberoende


Hitta hit

Visa var