Ekonomiassistent till vår kund i Skövde

Adecco Sweden AB · Ekonomi · 11 dec

Om jobbet

Är du en positiv och självgående person som tidigare arbetat som ekonomiassistent och har tidigare jobbat med leverantörsreskontra. Då har vi på Adecco möjlighet att erbjuda dig en tjänst i Skövde omgående.

Om jobbet
Som ekonomiassistent kommer du att arbeta med löpande redovisning, hantering av kund- och leverantörsfakturor, elektroniskt faktureringsflöde, anläggningsregister och bokföring av in och utbetalningar.

Om dig
Har du tidigare arbetat med ovanstående arbetsuppgifter och känner dig komfortabel i din roll som ekonomiassistent har du goda förutsättningar för att lyckas i rollen. Har du dessutom en utbildning inom ekonomi på gymnasienivå har du de teoretiska kunskaperna som efterfrågas för tjänsten. Föredrar du att arbeta självgående, effektivt och har en inre drivkraft som gör att du kan ta egna initiativ och genomföra ditt arbete på ett målinriktat sätt kommer du uppskatta denna tjänst. På arbetsplatsen kommer du att arbeta i nyrenoverade lokaler tillsammans med en grupp glada, positiva och sociala kollegor.

Om anställningen
Tjänsten är på heltid hos vår kund i Skövde, du förväntas kunna starta omgående med förbehåll för ev kortare uppsägningstid. Uppdraget planeras pågå under 1 år. Urval, tester och intervjuer sker löpande, så sök tjänsten via vår hemsida ( www.adecco.se )redan idag och motivera varför just du passar för tjänsten.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.
För frågor är du välkommen att ta kontakt med Rekryteringsansvarig Ludvig Svensson Telefon: 0500 44 57 70.
Har du problem med inlogg/ansökan kontakta kandidatsupport
08-598 980 10 så hjälper de dig gärna vidare.
Jobbfakta
Ort
Skövde
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.