Ekonomiassistent

Premier · Ekonomi · 6 nov

Om jobbet

Tjänstebeskrivning

Till vår kund i Mariestads söker vi nu en ekonomiansvarig
Denna tjänst kommer att starta på 50 % och inom snar framtid går tjänsten upp till en heltidstjänst.

Som ekonomiansvarig arbetar du med ansvar för bland annat löpande bokföring, fakturering, produktkalkyler och vanligt förekommande administrativt arbete på ett kontor. Vi tror att du som söker har några års arbetslivserfarenhet från denna typ av arbete. Som person är du noggrann, besitter en analytisk förmåga och är positiv.

Kvalifikationer

Vi söker dig med:

Relevant utbildning inom ekonomi/redovisning
Gärna erfarenhet av Monitor
God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift

För frågor, kontakta Sara Stenlund på Premier 0727007838
Jobbfakta
Ort
Mariestad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Kontakt

Ring Sara Stenlund, 0727-007838

Publicerad

26 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 nov

Om företaget

Premier är ett bolag som har varit verksamt sedan 1993 och vår affärsidé har sedan starten varit att erbjuda våra kunder bästa möjliga service. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetarnas förväntningar. Vi har sedan länge tillbaka erbjudit våra kunder flexibla rekryteringslösningar vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Premier specialiserar sig på att hitta och rekrytera rätt person till rätt tjänst. För att lyckas behöver vi förstå ditt företags verksamhet, kultur och värderingar.
När du som kandidat söker en tjänst via oss kan du förvänta dig att processen hanteras professionellt med hög sekretess. Vi baserar naturligtvis vårt urval på den kompetens vår kund efterfrågar men vi ser det som lika viktigt att mjuka värden såsom värderingar med mera matchar med kundens värdegrund.