Ekonom till Production Controlling, SNA Europe i Lidköping

Badenoch & Clark · Ekonomi · 11 dec

Om jobbet

SNA Europe tillverkar ett brett sortiment av handverktyg såsom skiftnycklar, tänger, sågar och filar och är världens största tillverkare av handsågar och sågblad. Produkterna kännetecknas av hög kvalitet, god design, och prisbelönt ergonomi. Företaget har representation i ett 40-tal länder, och tillverkning i 6 länder och omsätter ca 3 miljarder kr. Den svenska verksamheten sysselsätter ca 350 medarbetare fördelade på orterna Enköping, Bollnäs, Edsbyn och Lidköping. SNA Europe ingår i Snap-on Inc som är en ledande global tillverkare och distributör av verktyg och utrustning för mekaniker och tekniker i främst fordonsverkstäder. Snap-on Inc grundades 1920 och omsätter mer än 2 miljarder USD med huvudkontor i Kenosha, Wisconsin, USA.

Vill du arbeta i ett internationellt företag i nära samarbete med produktionscontrolling inom verktygsindustrin? Har du gedigen erfarenhet av att arbeta på en ekonomiavdelning? Då kanske detta är rätt tjänst för dig!


Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Support till produktionscontrollers i alla redovisningsrelaterade frågor
  • Löpande bokföring gällande produktionsrelaterade händelser
  • Bokföring och analys av tillgångar
  • Avstämning reskontra- och huvudbokskonton, inventeringsunderlag till bokslut
  • Analys och spårning av GIT (Goods In Transit), RNI (received not invoiced) samt övriga lagerhändelser
Du kommer att arbeta nära våra produktionscontrollers i Lidköping, men också koordinera och stödja vår redovisningsavdelning på SNA:s Shared Service Center i Enköping i samband med månadsbokslut. Tjänsten är ny i Lidköping och andra arbetsuppgifter kan också bli aktuella. Du rapporterar till vår Production Controller Manager i Lidköping.

Vem söker vi?
För att vara den vi söker behöver du gedigen erfarenhet (minst 3-5 år) från en liknande roll på en ekonomiavdelning. Om du har en examen inom ekonomi/redovisning är det ett plus, men din erfarenhet väger tyngre för oss. Vi söker en person som kan arbeta självständigt såväl som i grupp, en flexibel person som tar egna initiativ, har god prioriteringsförmåga och hela tiden strävar efter att leverera i tid med god kvalitet. Du har stor datorvana och har du erfarenhet av externredovisning och kunskap inom US GAAP och/eller IAS är det är plus. Vårt koncernspråk är engelska så därför är det ett krav att du behärskar engelska väl i både tal och skrift, men vår dagliga interna kommunikation kollegor emellan sker på svenska. Vi erbjuder en tillsvidareanställning på SNA Europe, ett stabilt företag och arbetsgivare. Hos oss får du möjlighet till personlig utveckling, både som person och inom specialistområdet produktionscontrolling.

Är du intresserad?
Vi samarbetar med Badenoch & Clark i denna rekryteringsprocess. Om du är intresserad är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Urval kommer att ske löpande. Du ansöker genom att registrera din profil nedan. Notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. Frågor besvaras av ansvarig rekryteringskonsult Sarah Wallentin på 031 - 725 45 45. Vi ser fram emot att ta del av ditt CV och ett personligt brev där du beskriver varför just du är rätt kandidat för tjänsten som Ekonom på SNA Europe.

Badenoch & Clark använder videointervjuer och tester (personlighet och kapacitet) som urvalsverktyg. Varmt välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Lidköping
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent

Ring Sarah Wallentin, 031-725 45 45

Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget