CNC-operatör

Om jobbet

Om företaget

Vi på Lernia söker efter en driven och engagerad CNC-operatör i Falköping.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att köra maskiner och sköta underhåll av dessa. Du kommer att rigga nya jobb, ställa maskiner och göra kontrollmätningar.
Tillsammans med andra kollegor kommer du verka för att utveckla arbetsplatsen och arbetssätt genom löpande förbättringsarbete.

Formell kompetens

Erfarenhet av att köra CNC-styrda maskiner är ett krav, och specialisering inom fräs eller svarv är ett plus. Det är meriterande med en teknisk gymnasieutbildning inom CNC eller automation.

Tjänsten kräver vissa förkunskaper:
  • Kunskaper i ritningsläsning
  • Kunskaper i mätteknik
  • Kunskaper i CNC och datahantering
Meriterande:
  • Erfarenhet av programmering
  • Erfarenhet av bearbetning hylsor
  • Truckkort
  • B-körkort
Personliga egenskaper

Som person är du ansvarsfull, noggrann och kvalitetsmedveten. Din positiva attityd, vikten av ett gott bemötande och service gentemot företaget samt höga arbetsmoral ser vi som en självklarhet. Du har stort intresse för problemlösning och förbättringsarbete. För oss är din personlighet, driv och ditt intresse för teknik, minst lika viktigt som dina tekniska kompetenser. Vi värdesätter pålitlighet och social förmåga och ser gärna att du kan fatta dina egna beslut. Du ska kunna vara innovativ och kunna bidra med till företagets utveckling inom ditt kompetensområde

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Falköping

Tillträdesdag

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Falköping
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Industri & Produktion
Kontakt

Ring Anton Åberg, 0722-54 00 30

Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 nov

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.