CAD-RITARE/SYSTEMKONSTRUKTÖR

Om jobbet

till vår projekteringsavdelning

Vi söker en effektiv systemkonstruktör med fokus på ritningsframställning till vår projektavdelning inom spannmålshantering. Arbetsuppgifterna består huvudsakligen i att efter underlag från våra projektledare och säljare rita kundunika spannmålsanläggningar under såväl offererings- som projektfasen. Du har nära kontakt med våra projektledare och fältsäljare och har stor påverkan på slutlig utformning av såväl mindre som större anläggningar.

Vi tror att du har teknisk bakgrund med dokumenterade kunskaper i CAD-arbete. Du är resultatinriktad, noggrann och effektiv och har lätt för att samarbeta.
Erfarenhet av utformning av spannmålsanläggningar alternativt konstruktion och dimensionering av stålkonstruktioner är meriterande men inte ett krav.

Tjänsten är placerad vid vårt huvudkontor i Järpås. Besök hos kunder tillsammans med fältsäljare eller projektledare förekommer. För mer information om tjänsten, kontakta affärsområdeschef Martin Thorsson på 0510-484 114 eller martin.thorsson@akron.se.

Ansökan och CV skickas till

AB Akronmaskiner, 531 94 Järpås eller info@akron.se.

Märk din ansökan med ref. nr. 16475-3
Jobbfakta
Ort
Lidköping
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Konstruktör
Kontakt

Mejla eller ring Martin Thorsson, 0510-484 114

Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

Akronmaskiner är marknadsledande tillverkare av utrustning för hantering och torkning av spannmål och biobränsle samt av fläktlösningar för industri- och processventilation. Vi har funnits sedan 1935 och är idag ett mycket expansivt bolag med korta beslutsvägar. Våra produkter används över hela världen. Vi expanderar kontinuerligt och söker därför fler medarbetare.