C-Chaufförer som vill arbeta extra hos Ragn Sells

Om jobbet

Är du en uthållig och arbetsvillig c-chaufför som letar efter nya utmaningar? Då har vi jobbet för dig!

Om jobbet
Ragn-Sells erbjuder svenska kommuner, kommunförbund och kommunala bolag entreprenadtjänster inom renhållning.
Vi söker en c-chaufför som ska arbeta med renhållning inom de olika områdena de är verksamma i. Arbetet kan vara fysiskt tungt. Du arbetar varrierande arbetstider. Som c-chaufför utgår du från Skaraborgsområdet.

Om dig
Vi söker dig med c-kort, digitalt förarkort och YKB-bevis.
Som person är du uthållig, arbetsvillig och en duktig chaufför. Arbetet kan vara fysiskt tungt så det är en förutsättning att man klarar detta.

Om anställningen
Tjänsten som c-chaufför är ett konsultuppdrag med start så snart som möjligt. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Anställningens längd kan varriera beroende på våra kunders behov (inringning).

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.
Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.
Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ludvig Svensson på 0500-445770
Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Skövde
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Transport
Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.