Byggprojektledare till längre uppdrag i Skövde

Om jobbet

Hur ser din arbetsdag ut?
Du kommer i rollen som byggprojektledare att arbeta med olika byggprojekt inom industrin. Du arbetsleder det operativa arbetet och ser till så tidsplaner följs och att allt flyter på. Du följer upp arbetet och uppdaterar kund och beställae om status. Du gör förarbete, efterarbete och uppföljning av projekten.

Vem trivs här?
Du som är utbildad byggnadsingenjör samt har erfarenhet av arbetsledning och projektledning kommer att ha en god grund att stå på. Du arbetar strukturerat och är kvalitetsmedveten. Vi ser också efter dig som är ödmjuk, lösningsorienterad och utåtriktad.

Vad erbjuder vi?
En spännande tjänst hos ett attraktivt företag.
Adeccos kontor i Skövde arbetar med hela gamla Skaraborgsområdet. På plats finns ett engagerat team som väntar på att få möjligheten att hitta just din utmaning och den tjänst som är rätt för dig. På Adecco är vi vana att arbeta inom många olika affärsområden både innanför tjänstemannasidan såväl som kollektivsidan Vi har som mål att alltid leverera extremt bra service till alla våra konsulter och kandidater, såväl som till våra uppdragsgivare.

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse och rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida och ansöker därifrån.

Vid frågor om rekryteringsarbetet är du välkommen att kontakta Rekryteringsansvarig Ludvig Svensson på 0500-44 57 70. Vid frågor angående registrering på vår hemsida kontakta Kandidatsupport på tel: 08- 598 980 10. Vi tar ej emot ansökningar via mail.
Varmt välkommen att söka!
Jobbfakta
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

29 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.