Byggprojektledare

Om jobbet

Vill du vara med och göra verklig skillnad för Skövde genom ett av branschens roligaste jobb? Som byggprojektledare hos Skövdebostäder är du med och driver stadens utveckling och genomför byggprojekt med kompetenta kollegor i en målstyrd verksamhet som ger konkreta resultat. Gillar du utmaningar och att vara med där det händer är det här jobbet för dig.

Efterfrågan på bostäder i Skövde är mycket stor och befolkningstillväxten går starkt framåt. För att möta den efterfrågan spelar Skövdebostäder, kommunens största bostadsföretag, en avgörande roll. Skövdebostäder är beredda att satsa 6 miljarder och bygga 3000 nya bostäder fram till 2030. Vi är mitt uppe i en oerhört spännande och intensiv resa. I våra offensiva planer ingår bland annat byggnationen av AspöEko-logi, som kommer att utgöra frontlinjen i svenskt miljöboende, vår påbörjade ungdomssatsning i södra Ekedal, med 150 lägenheter, och många fler varierande byggprojekt. Parallellt med dessa jobbar vi med renoveringsprojekt i vårt befintliga bestånd med cirka 5000 lägenheter där vi fokuserar på energieffektivisering och andra stora förvaltningsmässiga utmaningar.

Arbetsuppgifter
Som en i teamet på Skövdebostäder driver du såväl mindre som större ny- och ombyggnadsprojekt. Arbetet kan omfatta hela eller delar av byggprocessen, där du fungerar som den drivande projektledaren. I nära samarbete med övriga på byggavdelningen och med vår förvaltning samt marknads- och ekonomiavdelningen styr du projektets omfattning, kvalitet, tidplanering och projektkalkyl till en optimal produkt för såväl bolaget som för våra kunder.

Utbildning och kompetens
Vi söker dig som är civil- eller högskoleingenjör eller som på annat sätt förvärvat motsvarande kompetens. Du har erfarenhet av att leda byggproduktion, projektering och har genomfört entreprenadupphandlingar. Det är en fördel om du har arbetat med förstudier, projektutveckling och bostadsproduktion.

Du trivs med eget ansvar och att jobba självständigt, men gillar även att jobba i team. Du är initiativrik, strukturerad och har hög social kompetens. Du har förmåga att leda lagarbete och har en god kommunikativ förmåga i tal och skrift. Du har även ett ekonomiskt och tekniskt intresse. Du har B-körkort och mycket god datorvana.

Varaktighet och kontakt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast möjligt. Lön enligt överenskommelse. Tjänsten regleras enligt Fastigos kollektivavtal, K-avtalet.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Byggchef Morgan Arvidsson på telefon 0500-47 74 06. Facklig företrädare för Vision är Lena Christersson, hon nås på telefon 0500-47 74 98.

Ansökan
Välkommen att skicka din skriftliga ansökan med meritförteckning
och löneanspråk via e-post till platsansokan@skovdebostader.se så att den är oss tillhanda senast den 14 november, 2016.
Skriv Byggprojektledare i ämnesraden.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- eller rekryteringshjälp i samband med denna rekrytering.
Jobbfakta
Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 nov

Om företaget


Hitta hit

Visa var