Butiksplockare med egen bil sökes på deltid till Skövde med omnejd

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du student och vill spendera vintern på ett jobb där du får ha kundkontakt samt vara självgående? Har du gröna fingrar och vill utveckla din kreativa sida? Då har vi det perfekta uppdraget för dig!
Vi söker dig som vill arbeta med blommor och växter i olika butiker i Skövde med omnejd. Som butiksplockare kommer du ansvara för upplockning, skyltning samt organiserandet av uteväxter och snittblommor som levererats till butiken. Du ansvarar även för att växterna exponerad på ett trevligt och säljande sätt. I arbetsuppgifterna ingår även att skapa en god relation till kunderna i butiken och kunna vara behjälplig om en kund undrar något. Du kommer få åka runt mellan olika butiker från dag till dag.

Tjänsten är en deltidsanställning som startar så snart vi hittar rätt kandidat. Du kommer att jobba extra vid behov, både vardagar och helger. Arbetstiderna är förlagda dagtid måndag-lördag.

Du anställs av Student Consulting men jobbar som konsult hos vår kund.

Kunskaper för uppdraget

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du:
  • Har körkort och egen bil då du behöver kunna ta dig mellan olika butiker
  • Är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 % både nu under hösten men även till våren
Vi söker dig som gillar att ta eget ansvar, är självgående och tar egna initiativ. Du gillar att träffa nya människor och har inga problem med att jobba i ett högt tempo där det krävs att man är effektiv. Du har lätt för att anpassa dig och har god känsla för exponering, färg och form! Vi vill även att du har ett intresse för sälj och service och att du brinner för att göra kunden nöjd och alltid har kunden i fokus. Det är starkt meriterande om du har erfarenhet av butiksarbete där uppackning och organiserande av varor förekommit i arbetsuppgifterna. Vidare är det en fördel om du har jobbat med plantering i någon form tidigare samt har god produktkännedom om blommor och växter, men framförallt är det viktigt att du har en vilja att lära dig mer om växter och blommor!

Låter detta som något för dig? Sök redan idag då urval sker löpande.
Jobbfakta
Ort
Skövde
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Butik
Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!