Butikschef till Grolls Skövde

Grolls AB · Försäljning · 9 jan

Om jobbet

Älskar du försäljning och brinner för ledarskap? Har du erfarenhet av B2B och butiksarbete på chefsnivå? Nu rekryterar Grolls AB en Butikschef till Skövde! Grolls AB är Sveriges ledande leverantör av personligt skydd och yrkeskläder.

I rollen som Butikschef ansvarar du för att leda och utveckla Grolls Yrkesbutik i Skövde och dess medarbetare. Du ansvarar för butikens dagliga drift så som personal, försäljning, resultat och budget. Detta innebär att du kommer att ha personalansvar för såväl butikssäljare som fältsäljare, du arbetar med att ta fram avtal och offerter till Grolls kunder och ansvarar för butikens produktsortiment. Du bokar och genomför viktiga och strategiska kundbesök inom upptagningsområdet. Du är duktig på att bygga team och arbetar nära dina kollegor, är engagerad och närvarande i butiken. Butikschefen rapporterar till Regionchef.

Vem är du?

Vi söker nu Dig som har erfarenhet av framgångsrikt butiksarbete på chefsnivå och som har arbetat med företagsförsäljning, branschvana är meriterande. Du älskar försäljning och har god erfarenhet av att skriva avtal och offerter samt har en god kännedom om det lokala näringslivet och dess aktörer. Din vana att leda personal mot tydliga mål och ditt strukturerade arbetssätt kommer att göra att du bidrar med rätt kunskaper till Grolls AB. Du har god datavana och vi ser gärna att du tidigare arbetat i något CRM-system. Körkort B är ett krav.

Vi erbjuder

Grolls AB erbjuder en anställning på ett välrenommerat och expansivt företag med en god företagskultur och trevliga kollegor. Som Butikschef på Grolls AB kommer du att arbeta med frihet under ansvar och med stöttning av ett större företags strukturer och processer.

För vidare information gällande tjänsten kontakta vår regionschef Kalle Larsson på telefon 0708-925 178 alternativt kalle.larsson@grolls.se
Jobbfakta
Kontakt

Ring Kalle Larsson, 0708-925 178

Publicerad

24 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 jan

Om företaget

Grolls är Sveriges ledande specialiserade leverantör av yrkeskläder och utrustning för personligt skydd ('PPE') med bred täckning i Norden samt Estland via egen butikskedja om 48 butiker. I Sverige finns nu, genom förvärv och nyetableringar, butiker ifrån Luleå i norr till Malmö i söder. Grolls har idag ca 35 000 kunder, främst inom industrisektorn, men även inom kommun och offentlig förvaltning. Grolls omsätter ca: 1000 milj., och har ca 370 medarbetare varav 270 i Sverige. Grolls har även egna ledande varumärken inom yrkeskläder i form av Björnkläder, Univern och Nytello. Läs mer på www.grolls.se