Billackerare & Färdigställare

Om jobbet

Vi letar efter dig som vill bli en del i Europas största och snabbast växande lackkedja. Vi söker en lackerare och en färdigställare till våra verkstäder i Lidköping/Skara. I dina arbetsuppgifter innefattar att lackera och färdigställa fordon och fordonsdetaljer samt de vanligast förekommande arbetsuppgifterna där omkring.
Du måste vara stresstålig då du ska ha förmågan att arbeta i ett högt tempo kombinerat med en hög kvalitet på ditt arbete. Du bör därför ha en flerårig erfarenhet av billackering. Vi förutsätter också att du är en positiv person som förstår värdet av att ge hög service. Arbete kan ske i vid någon av våra anläggningar i Lidköping alternativt Skara. Utbildad plastreparatör är meriterande.
Jobbfakta
Ort
Lidköping
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Tillverkning
Kontakt

Mejla eller ring Ulf Gustavsson, 0705292949

Publicerad

38 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 nov

Om företaget

Pierre Billackering AB är ett dotterbolag till danska pierre.dk och är marknadsledare i Europa inom billackering. Förutom verksamhet i Sverige och Danmark så har man även anläggningar i Tyskland. Pierre Billackering är i ett expansivt skede och har för avsikt att växa på den svenska marknaden. Pierre har i dagsläget 11 anläggningar i Sverige. Antal anställda uppgår till ca 110 personer i Sverige.


Hitta hit

Lidköping Visa på karta

Visa var