Beredare / produktionsplanerare

Om jobbet

Vi söker medarbetare till vår organisation

Vi erbjuder en tjänst med varierat och utvecklande arbetsinnehåll i ett stabilt och högteknologiskt, expansivt företag. Du blir en viktig kugge i vårt arbete med att ständigt utvecklas och vårda väl inarbetade relationer med både kunder och leverantörer.

Beredare/produktionsplanerare

Vi söker nu en ersättare för vår beredare som går vidare mot nya spännande utmaningar.

Tjänsten innefattar att bereda tillverkningsunderlag för laserskärning och stansning. Även viss konstruktion av produktionshjälpmedel som svets- och monteringsjiggar igår i arbetet. Du ansvarar för att underhålla vårt PDM-system Autodesk Vault.

Som beredare ingår du i vårt produktionsplaneringsteam och har kund- och leverantörskontakt kring tillverkningsunderlag och planering.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du är en lagspelare som har lätt för att kommunicera och har förmågan att vara en god representant för företaget i dina externa kontakter. I gruppen bidrar du på ett naturligt sätt till att ständigt förbättra och förfina metoder och arbetssätt.

Det är meriterande om du jobbat inom tillverkningsindustri förut och har erfarenhet av CAD, främst AutoCAD och Inventor samt affärssystemet Monitor.

Tjänsten är heltid och provanställning tillämpas. Tillträde snarast eller efter överenskommelse.
Frågor om tjänsten besvaras av produktionschef Jonas Andersson, 0512-298 78
Vi gör löpande urval och intervjuer och vill ha din ansökan snarast dock senast 2016-12-09.


Skicka gärna ansökan på mail till jonas.andersson@rotage.se
Jobbfakta
Kontakt

Ring Jonas Andersson, 0512-298 78

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 dec

Om företaget

Rotage AB är ett ledande legoföretag med erfarenhet från 1970-talet.
Vi har en komplett och modern maskinpark, vilket gör oss konkurrenskraftiga inom detalj- och komponenttillverkning. Rotage erbjuder tjänster inom laserskärning, stansning, bockning, svetsning och montering. Vi ombesörjer även ytbehandling. Tillsammans med dig som kund hittar vi de individuella lösningar som passar bäst för olika typer av detaljer och sätter fokus på att hela kedjan blir så effektiv som möjligt.

Namnet Rotage står för att det alltid händer saker, att vi ständigt går framåt och gillar utmaningar samt att vår personal har möjlighet att växa inom företaget.


Hitta hit

Visa var