Automationsingenjör

Om jobbet

PAROC TI, Hällekis Söker Automationsingenjör

Arbetet innebär
Som automationsingenjör arbetar du med automationsprojekt i samarbete med processägarna och central organisationer samt andra produktionsenheter. Arbetet innebär allmän optimering av produktionsutrustning, både förebyggande och förbättrande, ur produktivitets- och kvalitetssynvinkel samt hälsa och säkerhet. Långsiktiga strategiska investeringar och projekt ingår i din arbetsuppgift. Du deltar i arbetet med ständiga förbättringar i vår process.

Dina kvalifikationer och personliga egenskaper
Vi söker dig som har en relevant yrkesteknisk utbildning på högskolenivå eller motsvarande samt erfarenhet av arbete med automationsteknik inom industri. Du har mycket goda programmeringskunskaper i framförallt Siemens men även Mitsubishi och HMI så som Intouch och Wcc flexible. Kunskap om frekvensomriktare, servomotorer, absolutgivare och Profibus är meriterande. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Du är väl förtrogen med el och maskinsäkerhet. Du är positiv, ansvarsfull och självgående, har en god förmåga att arbeta i team samt har förmågan att vid behov kunna leda andra.

Vi erbjuder en omväxlande vardag med ansvarsfullt arbete i en verksamhet som befinner sig i ett expansivt skede. Din arbetsvardag kommer erbjuda stora möjligheter att vara med och påverka verksamheten och över tid finns möjligheter att även jobba med centrala frågor för rätt person. Bredden av maskiner och program som används erbjuder goda möjligheter till personlig utveckling.

Paroc Hällekis kännetecknas av en mycket god kollegial anda och en välkomnande atmosfär. Innanför dörrarna finns otaliga års yrkeserfarenhet då många medarbetare väljer att stanna länge och i Hällekis finns det även stationerat centrala roller som arbetar inom automationsområdet för hela Paroc Group.

Du arbetar dagtid och tillträde planeras till 1:e April 2017, eventuellt med möjlighet att komma överens om tidigarelagd start. Application period and contact information:Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av Dan-Olof Johansson, Teknisk chef, telnr: 0510-89924 eller Andreas Östrand, Produktionstekniker 0510-89936

Sista ansökningsdatum är 2/1 2017
Jobbfakta
Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

2 jan

Om företaget

Paroc är den ledande tillverkaren av energieffektiva isoleringslösningar i Östersjöområdet. Hörnstenarna för vår verksamhet är kund- och marknadsorientering, kontinuerlig innovation, lönsam tillväxt och hållbar utveckling. Parocs produkter består av byggnadsisolering, teknisk isolering, fartygsisolering, isolering för sandwichelement och akustikprodukter. Produkterna tillverkas i Finland, Sverige, Litauen och Polen samt från år 2013 även i Ryssland. Paroc har försäljnings- och representationskontor i 14 länder i Europa. Paroc Group ägs av fonder som rådgivs av CVC Capital Partners Limited med Paroc anställda som minoritetsägare. År 2015 uppgick vår omsättning till 433 miljoner euro och antalet anställda var drygt 2 000