Allmänspecialist sökes för hela 2017 i Falköping.

Om jobbet

Om uppdraget

Du ska vara utbildad allmänspecialist och kan du Asynja/Visph är det ett stort plus.

Antal listade patienter 8500. FVårdcentralen har ett samarbete med kommunal hälso- och sjukvård och servar två äldreboenden.
Vårdcentralen bemannas även med Distriktssköterskor, medicinska sekreterare, BMA och undersköterska. Kurator och Psykolog finns på plats. Medicinsk fotvård och dietist finns även att tillgå.

Det finns mycket goda kommunikationer till Falköping med tåg.

Dina arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter för distriksläkare.

Om oss

Vi på Centric Care har nog ett av de roligaste jobben som finns - vi får nämligen dagligen träffa, hjälpa och umgås med de bästa inom vårdyrket för att göra arbetsplatserna så givande och effektiva som möjligt. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan år 2000 och är idag ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag.

Som bemanningsföretag erbjuder vi våra konsulter några av de bästa lönevillkoren i branschen med bl.a. två löneutbetalningar per månad, årsbonus i form av upplevelsehelg, varierande uppdrag i både Sverige och Norge, en egen kontaktperson samt mycket uppskattade konsultträffar där vi umgås tillsammans under mer avslappnande former. Lägg sedan till en av branschens förmånligaste friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår så börjar du få en bild om hur det är att jobba hos oss på Centric Care.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, en arbetsgivar- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal och Unionen vilket innebär en trygghet för dig som medarbetare. Vi har idag kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Din profil

Vi söker dig som gillar förändringar och som i den egenskapen är anpassningsbar. Då du kommer in i en för dig ny verksamhet, men som kommer att vara där över en längre tid, bör du ha lätt för att passa in ett nytt socialt sammanhang och även ödmjuk till den verksamhetens rutiner.

PAssar detta in på dig är du vår nya stjärna och jag vill gärna komma i kontakt med dig!
Jobbfakta
Ort
Falköping
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Underkategori
Läkare

Ring Jennie Adalberth, 0723-869325

Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

1 nov

Om företaget