Allmänspecialist på heltid under hela 2017 sökes till Mariestad.

Om jobbet

Om uppdraget

Allmänspecialist sökes på heltid under hela år 2017 till Mariestad. Det är en fördel om du kan Asynja/Visph.
Vård centralen har drygt 14 000 listade patienter med en stor personalgrupp. Du som tar detta uppdrag kommer att ta många akuta patienter.
Det finns distriktssköterskor och sjuksköterskor med specialistkompetens inom många områden, kurator, barnavårdscentral samt laboratorium.
I nära anslutning finns även barnmorskemottagning, arbetsterapi, sjukgymnastik och röntgen.

Dina arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter för en distriksläkare. Arbetstid 8-17.

Om oss

Vi på Centric Care har nog ett av de roligaste jobben som finns - vi får nämligen dagligen träffa, hjälpa och umgås med de bästa inom vårdyrket för att göra arbetsplatserna så givande och effektiva som möjligt. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan år 2000 och är idag ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag.

Som bemanningsföretag erbjuder vi våra konsulter några av de bästa lönevillkoren i branschen med bl.a. två löneutbetalningar per månad, årsbonus i form av upplevelsehelg, varierande uppdrag i både Sverige och Norge, en egen kontaktperson samt mycket uppskattade konsultträffar där vi umgås tillsammans under mer avslappnande former. Lägg sedan till en av branschens förmånligaste friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår så börjar du få en bild om hur det är att jobba hos oss på Centric Care.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, en arbetsgivar- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal och Unionen vilket innebär en trygghet för dig som medarbetare. Vi har idag kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Din profil

Anpassningsbar, flexibel och nyfiken på att komma in i en ny verksamhet. Det är viktigt att du har en ödmjuk inställning då du kommer in som konsult på en ny arbetsplats.

Jag vill gärna komma i kontakt med dig så hör av dig så berättar jag mer.
Jobbfakta
Ort
Mariestad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Underkategori
Läkare

Ring Jennie Adalberth, 0723-869325

Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

1 nov

Om företaget