Affärsdriven produktfotograf till Mio!

Mio · Marknadsföring · 25 okt

Om jobbet

Mio fortsätter att växa och söker nu efter en produktfotograf till servicekontoret i Tibro.
Vill du vara en viktig del i Mios framtida tillväxt? Då ska du söka redan idag!

Mio söker alltid de bästa medarbetarna. Varje dag skapar vi bra prestationer tillsammans med våra butiker. Vi vet att stolta medarbetare som trivs med arbetet har stor betydelse för hur kunden upplever Mio. Med gemensamma värderingar, tydligt ledarskap, individuellt ansvarstagande och stimulerande arbetsuppgifter erbjuder vi en attraktiv arbetsplats. Vi är ett modernt detaljhandelsföretag som med vårt starka kunderbjudande slagit branschen 7 år i rad. Vill du vara med och vinna matchen 2016?

Om Mio:
Mio är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning som i över 50 år har levererat inredningslösningar för hemmet. Vi finns med butiker på knappt 70 platser i Sverige samt på nätet med e-handel. Mio ägs av handlarna som driver sina butiker framåt utifrån Mios koncept och den lokala marknadens behov. Grunden är en stark och positiv entreprenörskultur.
Vi på Mio brinner för att förgylla kundernas liv hemma med riktiga möbler och prisvärd kvalitet. Vi vill vara det spännande alternativet som inspirerar kunderna att förnya sina hem. På Mio strävar vi mot att efterleva våra värderingar: affärsmässighet, kvalitet, personligt och stilsäkerhet.

Hur ser din arbetsdag ut?
I rollen som produktfotograf hos Mio kommer du bland annat få ansvara för fotograferingen av Mios produkter samt bildbehandling i form av färdigställande av bilder så som friläggning och färgställning. Viss retuschering kommer också att ingå i tjänsten. Du arbetar tätt ihop med de övriga i teamet för att säkerställa att bilderna förmedlar rätt känsla på ett verklighetstroget sätt. Hos oss kommer du få chansen att vara med att påverka Mios försäljning och attraktionsvärde hos kunderna genom att vara en del av ett framgångsrikt team.

Vem trivs här?
För att lyckas i rollen som fotograf hos Mio är det viktigt att du har goda kunskaper inom fotografering och ljussättning, trivs i samarbetet med kollegor samt är van vid att jobba på ett strukturerat och effektivt sätt. Vi söker dig som har erfarenhet från fondfotografering och retuschering, erfarenhet från liknande tjänster eller uppdrag är meriterande. Goda kunskaper i Photoshop är ett krav, liksom god kännedom i övriga Adobe-program. Med ditt stora intresse för fotografering så är du påläst och ser till att hänga med i den tekniska utvecklingen. I denna tjänst är det också viktigt att ha ett konsumenttänk och att alltid sätta affärerna i fokus. Som person är du driven, gillar att jobba mot deadlines samt är prestigelös och flexibel. Vi kommer att lägga stor vikt vid de personliga egenskaperna.

Vad erbjuder vi?
Mio erbjuder nu dig chansen att få vara med och bidra till Mios fortsatta utveckling. Mio samarbetar med Adecco i denna rekryteringsprocess. Anställningen sker direkt hos Mio och tjänsten ska tillsättas omgående, därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden.

Adecco
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Bland våra uppdragsgivare återfinns flera av de stora multinationella koncernerna, men också många av de mindre innovativa företagen. Mer information om Adecco finns på hemsida www.adecco.se

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden.
Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev. Om du redan har en profil hos oss loggar du in nedan med mailadress och lösenord.

Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Jesper Hultman på tel: 0500-445770 eller jesper.hultman@adecco.se. Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Unionens kontaktperson: Linda Lindeborg 0504-412 84

Välkommen att söka!
Jobbfakta
Ort
Tibro
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Marknadsföring
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

25 okt

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.