Hemstationerad lokalnätsmontör till ONE Nordic

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Vi söker till ONE Nordic AB en hemstationerad montör inom lokalnät 0,4-20kV till affärsområde Service Syd. Du kommer få möjlighet att arbeta i ett av Nordens ledande företag med utmanande och varierade arbetsuppgifter. Vi söker dig som vill arbeta i ett dynamiskt team inom området felavhjälpning, reparationer och underhåll för kundsegment energiföretag, kommuner och industriföretag. Tillsammans med projektledare och produktionsplanerare utför du kunduppdragen i fält, främst i södra Skåne. Beredskap kommer att ingå i tjänsten ungefär var sjätte vecka och resor kan förekomma.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Felavhjälpning, service och underhåll inom lokalnätsanläggningar 0.4 - 24 kV
  • Projektarbete inom lokalnätsanläggningar 0.4 - 24 kV
  • Felavhjälpning, nyanslutningar och reparationer inom industri och gatubelysning
Din profil

I rollen som montör ställs höga krav på att du är flexibel, stresstålig, strukturerad och noggrann. Vi tror att du som söker arbetar självständigt och lösningsfokuserat. Du tar egna initiativ och har förmågan att få saker att hända. Vi tror att du är en person som tack vare din lyhördhet och sociala kompetens har en förmåga att utveckla goda relationer till både kunder och ditt team.

Krav
  • Gymnasial alternativt eftergymnasial utbildning inom el.
  • B-körkort.
  • Svenska flytande i tal och skrift.
Meriterande
- Vi ser det som en merit om du har en vidareutbildning som linjemontör samt 2-3 års erfarenhet som linjemontör eller installatör.

Villkor

Arbetstider: 07.00-16.00
Omfattning: Heltid
Ort: Tomelilla
Start: Enligt överenskommelse
Urval: Urval kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har löpt ut.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Helena Feldt, 0723187900

Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 dec

Om företaget

ONE Nordic grundades 1987 och är idag en av Nordens ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energisektorn. Med rikstäckande organisation och lokala kännedom tar de ansvar och levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, - distributörer och - användare. ONE Nordic har idag ca 1100 medarbetare i Sverige och Norge, med huvudkontor i Malmö. De erbjuder en arbetsplats med stora utvecklings- och utbildningsmöjligheter. Attraktiva medarbetarförmåner, stimulerande arbetsmiljö och ett arbete med frihet under ansvar är också något som du kommer få som lokalnätsmontör på ONE Nordic.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden AB kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.