RIPS Släp & Husvagnsservice söker en Montör/Mekaniker till vår verkstad.

Om jobbet

Vi söker nu Montör/Mekaniker till vår husvagn och husbilsverkstad.

Arbetet är allt från enklare service och underhåll till mer avancerade renoveringar och felsökningar på husvagnar/husbilar.
Du behöver vara duktig inom elektronik och vara tekniskt intresserad. Viktigt är god samarbetsförmåga som bidrar till en positiv och utvecklande atmosfär. Du ska förstå engelska manualer och ha datorvana.

Du skall kunna arbeta självständigt med dina arbetsuppgifter som är mycket varierande. Arbetsuppgifterna omfattar bl a av montering av solceller, larm, backkamera, markis. Även montering och genomgång/reparation av funktionerna på husbil/husvagn t ex värmesystem, gasolutrusning och vattensystem.

Erfarenhet från branschen är meriterande och körkort är ett krav. God kundkontakt har alltid varit viktig inom vårt företag.

Skicka ditt
Cv samt personliga brev till helena@ripshusvagnar.se

Intervjuer sker löpande. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta helena@ripshusvagnar.se eller Tel: 0417-121 78 ank 1.
Jobbfakta
Publicerad

24 dagar sedan

Sista ansökningsdag

8 jan

Om företaget

RIPS Släp & Husvagnsservice AB grundades 1982 i Tomelilla av Ronny och Ingegerd Persson.
1996 flyttade vi in i nybyggda lokaler som innehåller utställningshall
(utbyggd 2007), KAMA fritid tillbehörsbutik, reservdelslager och verkstad.

Sedan 1995 är
vi återförsäljare av KnausTabbertgroups breda modellprogram vilket innefattar CI husbilar, Knaus husvagnar, Weinsberg husvagnar och Tabbert husvagnar. Det innebär att vi kan erbjuda husvagnar och husbilar i de flesta storlekar, prisklasser och med varierande planlösningar.

Vi är även återförsäljare av Thule Trailers svenskbyggda kvalitetsvagnar. Ett brett urval av släpvagnar, entreprenadvagnar, samt tillbehör som nätgrindar, kapell och förhöjningslemmar.

Vår verkstad har lång erfarenhet av alla förekommande släp- husvagns- och husbilsreparationer. Några av våra specialitéer är HBC-lagning, axelrenoveringar, försäkringsskador, fönsterbyte, el- och gasolreparationer, bromsrenoveringar m m. Vi monterar även extrautrustning som t ex solceller, markis, TV-antenn, cykelhållare eller extra takluckor.

Vi utför också nyinstallation och underhåll av gasol i fastighet.