Servicetekniker lantbruksmaskiner

Om jobbet

Wikan Personal söker nu en Servicetekniker för lantbruksmaskiner OP-maskiner i Tomelilla.

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer framförallt att bestå av felsökning, service och underhåll av lantbruksmaskiner. Du kommer både att arbeta med mekaniska reparationer och montage på olika lantbruks- och grönytemaskiner.

Tjänsten är inledningsvis en visstidsanställning med målet att övergå i en tillsvidaretjänst på OP-maskiner i Tomelilla.

Din bakgrund

Vi tror att du som söker är en självgående problemlösare som har jobbat ett par år med liknande arbete. Du har erfarenhet av arbete som mekaniker, gärna på lantbruksmaskiner, men också erfarenhet av andra tyngre maskiner/fordon kan vara aktuellt. Kunskaper i data och Engelska prioriteras.
Du har B-körkort och tillgång till bil.

Urval sker löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Tillträde snarast.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 5 orter i Sverige, omsätter ca 250 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Jobbfakta
Ort
Tomelilla
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Reparatörer
Mekanik
Kontakt

Ring Sebastian Siversson, 0417-77 99 83

Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 nov

Om företaget

Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.