Maskinskötare

Om jobbet

Wikan Personal söker nu fyra maskinskötare till ett livsmedelsföretag i Simrishamnstrakten.

Dina arbetsuppgifter

Arbetet innebär i huvudsak att självständigt sköta driften av förpackningsmaskiner i produktionen gällande påfyllning, övervakning, inställning etc. Skiftarbete.

Din bakgrund

Vi söker dig som är driven, noggrann och engagerad. Har du tidigare jobbat inom industri är det meriterande, Du har lätt för att samarbeta med andra, lära dig nya arbetsuppgifter och att jobba i ett högt tempo.

För att vara intressant för denna tjänsten krävs att du har bil och körkort och bor inom pendlingsavstånd från Simrishamn.

Tillträde snarast.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 5 orter i Sverige, omsätter ca 250 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Jobbfakta
Kontakt

Ring Catharina Holgersson, 0417-77 99 82

Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 nov

Om företaget

Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.