Driven lagerarbetare

Om jobbet

Är du en social, flexibel och driven person med en stark vilja att utvecklas? Då är tjänsten som lagerarbetare hos vår kund något för dig! Ansök redan idag, urval sker löpande.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker för kunds räkning en duktig lagerarbetare. Arbetet innebär bland annat att:
  • Lagerhantering
  • Ordermottagning
  • Registrering av produkter i affärssystemet Pyramid
  • Hantering av leveranser till externa parter
  • Ansvar för telefonen och ta emot kundsamtal
Din profil

Vi tror att du som är en glad och humoristisk person med högt ansvarstagande. Arbetet är till största del självständigt vilket ställer krav på eget driv. Vidare är du flexibel, service inriktad och initiativtagande. Du ska ha god datorvana och kunna behärska det engelska och svenska språket i både tal och skrift och det är meriterande om du har ett intresse för teknik.

Villkor

Omfattning: heltid
Start: januari 2017
Placering: Simrishamn
Jobbfakta
Ort
Simrishamn
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Kontakt

Ring Tone Ledje, 0723-016159

Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 nov

Om företaget

Vår kund har i mer än 25 års tid specialiserat sig på att förse sina kunder med kvalitetsprodukter och representerar idag ett stort antal världsomfattande tillverkare med erkänt hög kvalitet och service.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.