Servicetekniker-Innesäljare till Piteå

Om jobbet

Cramo söker Servicetekniker/Innesäljare

Till vår depå i Piteå söker vi nu en Servicetekniker/Innesäljare med stort kundfokus. Du blir en del av en mindre, sammansvetsad grupp och kommer ha ett nära samarbete med Depåchef, övriga medarbetare och aktivt delta i driften och skötseln av depån. De maskiner du kommer att arbeta med tillhör grupperna anläggningsmaskiner, byggmaskiner och liftar.

Din nya roll
I rollen som Servicetekniker/Innesäljare ansvarar du för returkontroll och vid behov uthyrning av maskiner. Du ger råd och instruktioner till våra kunder. Du tar emot returer och genomför skadekontroll, rengör och funktions kontrollerar maskiner samt utför lättare reparation och servicearbeten. I rollen ingår även en del administrativa arbetsuppgifter så som beställning av reservdelar, debitering av kundskador samt påfyllning och lagerföring av saluvaror.

Vem är du?
För att trivas i rollen som Servicetekniker/Innesäljare är du serviceinriktad och stimuleras av att möta människor. Du är en driven, ansvarstagande, lösningsorienterad och trygg person. Du uppskattar självständigt arbete såväl som samarbete med andra och kan på ett lyhört och tillmötesgående sätt kommunicera med både kunder och kollegor.

Vi ser att du har branschintresse, fullgjord gymnasieutbildning och god datorvana. Har du maskinteknisk utbildning, el-behörighet eller erfarenhet av att utföra kvalitativt servicearbete på bygg-/ och anläggningsmaskiner är det meriterande men inget krav. Vi värdera personliga egenskaper högt och värnar om att få in en driven person med viljan att lära sig. Vi ser gärna att du har lokalkännedom. B-körkort är ett krav.

Vad erbjuder vi dig?
Vi på Cramo erbjuder dig en trygg arbetsplats med en positiv företagskultur, goda anställningsvillkor och personalförmåner. Hos oss får du en bra och säker introduktion samt möjligheter till kompetensutveckling där erfarenhetsbyte och relationsskapande är minst lika viktigt som traditionell undervisning. Sist men inte minst erbjuder vi dig ett roligt arbete med trevliga kollegor och en stark gemenskap.

Ansökan
Vill du bli en av oss? Ansök redan idag då ansökningarna behandlas löpande. I din ansökan ber vi dig inkludera CV och personligt brev. Har du frågor om oss eller tjänsten är du välkommen att kontakta Depåchef Jonas Sundström på 070-512 59 10. eller via mail jonas.sundstrom@cramo.com

Cramo eftersträvar mångkulturella arbetsplatser och en jämn könsfördelning. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Sista ansökningsdag är 30 december 2016.

Varmt välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 dec

Om företaget

Cramo är Sveriges största och Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster samt uthyrning av flyttbara lokaler genom systerbolaget Cramo Adapteo. Moderbolaget i koncernen, Cramo Oyj, är börsnoterat i Helsingfors och Cramo är verksamt i femton länder genom ca 330 depåer. Antalet anställda uppgick till ca 2.500, och den konsoliderade omsättningen till 668 miljoner euro under 2015.


Hitta hit

Visa var