Restaurangchef till Pite Havsbad

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du en prestigelös person som har en stark passion för mat och dryck? Arbetar du idag inom restaurangbranschen och söker nya utmaningar? Då har vi tjänsten för dig!
Swedish Lapland DMC är norra Sveriges nya stora hotellkoncern som har 6 hotell fördelade i Luleå, Hemavan, Piteå, Skellefteå och Arvidsjaur. Tjänsten gäller för det största hotellet Pite Havsbad AB som är nordens största turistanläggning. Hotellet har verksamhet året runt i form av nöjen, spa, konferens och flertalet restauranger. Pite Havsbad har 394 rum, 230 stugor och 900 husvagnsplatser. Under högsäsong kan de ha upp till 10 000 besökare varje dag.

För Pite Havsbads räkning söker vi nu en restaurangchef som är motiverad, engagerad och har ett genuint intresse av såväl gäst, personal samt mat och dryck. Som restaurangchef leder du arbetet och ansvarar för havsbadets samtliga restauranger och ser till att leverera härliga restaurangupplevelser av högsta klass till Pite Havsbads gäster varje dag.

Dina ansvarsområden innefattar bland annat:
  • Personal
  • Budget
  • Inköp
  • Daglig drift
Du kommer vara en del av den dagliga driften och ha ett nära samarbete med kökschef samt hotellchef.

Detta är en rekrytering vilket innebär att du kommer att bli direkt anställd av Pite Havsbad. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med varierande arbetstider, måndag-söndag. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Kunskaper för uppdraget

På Piteå Havsbad är det viktigt med ett stort driv och engagemang för att serva sina gäster. Du tycker om att arbeta och gillar ett högt tempo där planering av både personal, logistik och restaurang är viktiga grundstenar. Vi söker dig som har stark passion för mat och dryck och har minst fem års restaurangvana från kök eller servering. Vi ser gärna att du har erfarenhet från någon form av ledarposition. Dina personliga egenskaper är minst lika viktiga som din bakgrund och som person är du prestigelös, flexibel och en duktig teamspelare med hög servicenivå. Du är heller inte rädd för att ta i och rycka in när så behövs.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas så fort vi hittat rätt person. Är du rätt person erbjuds du en unik möjlighet i ett framgångsrikt företag där du kommer att ha en viktig roll!
Jobbfakta
Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!