Key account manager

Om jobbet

Är du en duktig logistiker som gillar att träffa kunder? Eller tvärt om?

WPS arbetar med service av vindkraftverk och vi växer så det knakar. Nu söker vi ytterligare en viktig förstärkning! Vi letar efter en Key Account manager - en person som tar hand om våra viktiga kunder och efter deras önskemål koordinerar uppdragen och stöttar våra tekniker i det dagliga arbetet. Vår personal är utspridd över hela norra Sverige, i närheten av våra kunder. Ditt uppdrag kommer att vara delat mellan kontakt med befintliga och nya kunder för att lösa deras behov, och att koordinera våra uppdrag efter det. Det innebär dels mycket kundkontakt men också mycket logistikarbete för att koordinera arbetsinsatserna.

Vi letar efter en social och driftig person som älskar att lösa problem! Det är viktigt att du kan hantera många olika saker samtidigt, är flexibel, kreativ och trivs med ett högt arbetstempo. Ditt uppdrag täcker ett stort geografiskt område - hela norra Sverige, vilket ställer stora krav på att du kan strukturera och planera din arbetsvecka för att få ut ett bra resultat.

Tidigare erfarenhet från vindkraftbranschen är inte ett krav men meriterande. Det är mycket värdefullt om att du har jobbat med försäljning och kundvård. Även arbete eller uppdrag med mycket logistikfrågor är viktigt då det handlar om kunder, personal, uppdrag och material som sträcker sig över ett stort geografiskt område. Jobbet innebär många resdagar, ofta med övernattning. Dock mycket sällan helger. Var du bor spelar mindre roll för oss, vi räknar med att du utgår hemifrån, besöker kontoret i Piteå ibland men är främst ute bland våra uppdragsgivare och tekniker flera dagar i veckan.

Passar du in i vår profil finns det ett
omväxlande och fritt arbete i en spännande framtidsbransch!

Formella krav: Körkort, datavana, goda
kunskaper i svenska och engelska (tal och skrift).
Jobbfakta
Kontakt

Mejla eller ring Jonas Lundmark, 072-5061144

Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

4 dec

Om företaget

WPS grundades 2014 i Skellefteå och arbetar med service och underhåll av vindkraftverk. Huvudkontor i Piteå, 20 tekniker anställda, verksam i hela Sverige.


Hitta hit

Visa var