TEKNISKA INNESÄLJARE för anställning hos Lundqvist Trävaru AB

Om jobbet

Lundqvist Trävaru AB är ett norrländskt företag fyllt med framtidsvisioner. Företaget grundades 1936 och i början av 2000-talet bestämde sig ägaren Jan Lundqvist att satsa helhjärtat på att tillverka de byggsatser som företaget levererar än idag.

Vi är ett mindre företag i Piteå som är mitt i ett expansivt skede med kontors- och fabrikstillbyggnader och en hel del andra spännande utvecklingsprojekt.

2014 blev bolaget utsedda till hela Sveriges Digitala Gasellföretag av Dagens Industri och Google.


Nu söker vi tekniska innesäljare som vill jobba tillsammans med oss mot vår vision att förändra byggsverige och vara det självklara förstahandsvalet vid uppförande av små och medelstora byggnader - så som fritidshus, garage, carports, stall, maskinhallar med mera.
Du blir en viktig pusselbit i vår strävan att hjälpa människor förverkliga sina byggidéer genom att tillhandahålla ett flexibelt byggsystem med prisvärda, lättmonterade byggsatser i hög kvalité.

Arbetsuppgifter
Arbetet går ut på att rådgivande översätta kundens behov till vårt erbjudande, för att därigenom kunna tillverka och leverera en bra produkt.
I dina dagliga arbetsuppgifter ingår kundkontakt, främst via mejl och telefon.

Du kommer även upprätta enklare CAD-ritningar, kalkylering och offertarbete samt hantera eftermarknadsfrågor.
I rollen som teknisk innesäljare förväntas du även bevaka utvecklingen inom branschen i syfte att utveckla företaget och dig själv.

Du kommer att arbeta på vårt kontor i Öjebyn utanför Piteå.

Vem är du
Vi tror att du har en stark drivkraft, viljan att prestera och se resultat i ditt arbete i kombination med ett tekniskt intresse.

Teknisk utbildning eller erfarenhet av byggbranschen, gärna i kombination med marknads- och säljarbete är meriterande.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Låter det intressant?
Läs gärna mer om oss på www.lundqvisttravaru.se

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Rekryteringskonsult Peder Hansson på rekryteringsföretaget Terminalen Executive Search. Telefonnummer 0730-26 80 30 eller via e-post peder.hansson@terminalen.nu

Om du som söker denna tjänst är från annan ort och önskar flytta till placeringsorten så kan vi i denna rekrytering aktivt stötta dig och din familj i de omlokaliseringsfrågor som kan uppkomma.

Notera! Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan tillsättas före sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. Dock har vi full förståelse för att du kan ha en uppsägningstid hos eventuellt befintlig arbetsgivare. Om tjänsterna blir tillsatta kommer annonsen att tas bort från Terminalens webbplats före sista ansökningsdag.

Välkommen med din konfidentiella ansökan senast den 9 november till www.terminalen.nu/rekryteringar

Vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post eller brev.
Jobbfakta
Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 nov

Om företaget