Säljare privatmarknad Dina Försäkringar

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Vår starka position på marknaden är vida känd och vår framgångsresa fortsätter. Till vår privatmarknadsgrupp söker vi nu en genuin och initiativrik försäkringssäljare för privatmarknad med placering på Piteåkontoret. Vi söker dig som har ett genuint intresse för kundkontakt och vill hjälpa våra kunder. Du skapar långsiktiga och hållbara relationer och blir motiverad av att se resultat och nå uttalade målsättningar. Hos oss är det viktigt att kunden får uppleva den genuina omtanke vi värnar om, och att du samtidigt är lyhörd för de behov som kunden påvisar. Rollen innebär att se kundens hela försäkringsbehov och analysera och föreslå lösningar. I vårt gäng uppskattar vi initiativtagare med idéer som förbättrar våra erbjudanden och arbetssätt.

Din profil

Vi ser att du är van att arbeta med kundkontakter per telefon och har dokumenterad säljerfarenhet. För oss är det viktigt att vi lever efter våra ledord; nära, nytänkande och engagerande. Du är hängiven dina arbetsuppgifter och är uppmärksam kring vilka prioriteringar som gäller för stunden. Arbetsgruppen du kommer ingå i består av erfarna privatförsäkringssäljare som arbetar på våra kontor i Piteå. Inom Dina Försäkringar i stort och även ute på våra kontor är det viktigt att vi fokuserar på samarbete och förståelsen kring att vi bygger Dina Försäkringars framtid tillsammans. Meriterande är yrkesutbildning inom försäkring för privatmarknad eller motsvarande likvärdig erfarenhet. God kännedom om försäkringsbranschen, samt dess inneboende förutsättningar och utmaningar är ett plus. Goda kunskaper i svenska och engelska, MS Office-paketet och Outlook krävs.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommele. Provanställning tillämpas.

Vi samarbetar i denna rekrytering med Clockwork Bemanning och Rekrytering. Tjänsten söks via www.clockworkpersonal.se. Vi jobbar med urvalet löpande och önskar därför din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 26 oktober 2016. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Christina Karlsson på tfn: 0733-51 27 24 eller Emelie Book på tfn: 0733-51 27 47.
Jobbfakta
Ort
Piteå
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Försäljning
Kontakt

Ring Christina Karlsson, 073-351 27 24

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 okt

Om företaget

Dina Försäkringar Nord är ett av tretton försäkringsbolag runt om i Sverige som samverkar under det gemensamma varumärket Dina Försäkringar. Med över hundra års erfarenhet av försäkring har Dina Försäkringar Nord försäkrat det du bryr dig om och hjälpt dig att göra vardagen tryggare. Ledorden för vår verksamhet är nära, nytänkande och engagerade.