Byggprojektledare

StudentConsulting · Övrigt · 19 dec

Om jobbet

Information om uppdraget

Har du en gedigen bakgrund i byggbranschen och vill utvecklas i en roll som projektledare? Eller arbetar du som byggprojektledare idag och söker nya utmaningar i ett växande bolag?
Vi söker nu en flexibel och självgående byggprojektledare som vill driva byggprojekt på flera turist- och hotellanläggningar runt om i Norrbotten samt Västerbotten. Då urval och intervjuer sker löpande rekommenderar vi dig att söka redan idag!

I rollen som byggprojektledare kommer du att dels arbeta operativt som hantverkare men även fungera som en sammanhållande part och koordinera samtliga byggprojekt på olika turist- och hotellanläggningar i Luleå, Piteå och Hemavan. Du kommer att leda samt stötta byggteam och ha det övergripande ansvaret för byggnationerna och det löpande underhållsarbetet. Projekten kan variera i omfattning och innebära både större ombyggnationer till mindre renoveringar och underhåll.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med en visstidsanställning på 6 månader. Du kommer att ha en mobil arbetsplats då projekten finns på flera orter i Norrbotten och Västerbotten och du kommer att arbeta utifrån vart behovet finns. Tjänstens omfattning är på heltid och du kommer att arbeta intensivt måndag till torsdag för att sedan vara ledig från torsdagseftermiddag fram till söndag. Tillträde är enligt överenskommelse, dock senast efter årsskiftet. Detta är en rekrytering via StudentConsulting och du kommer bli anställd direkt av kund.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som har god förståelse för byggprocessen och dess olika delar. Du har en gedigen erfarenhet av totalentreprenad då tjänsten ställer krav på goda kunskaper inom kakelsättning, grundläggande kunskaper inom el och installation samt en gedigen kunskap inom alla sorters snickeri. I och med att du kommer ha ett ekonomiskt ansvar i projekten är det ett krav att du har erfarenhet av ekonomi. B-körkort är ett krav. Erfarenhet av projektledning är meriterande men inte ett krav. Som person har du ett välutvecklat sinne för struktur, är noggrann samt förstår vikten av att hålla deadlines. Du räds inte för att ta beslut eller ta kontakt med nya människor. Du är flexibel samt initiativtagande och ser vad som behöver göras, det är viktigt att du har ett naturligt driv och har lätt för att hålla bollen i rullning. Din positiva inställning och vilja att lösa problem är egenskaper vi värdesätter högt.
Jobbfakta
Ort
Piteå
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Övrigt
Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!