Lagerarbetare med ansvar för gas

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

I rollen som ansvarig för gas hos vår kund i Piteå kommer du att ha hand om den totala hanteringen. Från beställning och sortering till utkörning.
Arbetet är heltid och dagtid. Uppdraget är ett bemanningsuppdrag och kan för rätt person leda till anställning hos kunden. Du kommer få relevant utbildning under upplärningsperioden så erfarenhet av yrket sedan tidigare är ej ett krav.

Din profil

För att trivas i rollen bör du vara noggrann, positiv, social och driven. Du är flexibel och tycker om att ha många bollar i luften. Eftersom rollen innebär en del kundkontakt förutsätter vi att du är serviceinriktad.Traktorkort och tidigare erfarenhet är meriterande men ej ett krav, vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Arbetet innebär tunga lyft så du bör vara i god fysisk form. Du har datavana och har stor förståelse för engelska i både tal och skrift eftersom att kundens datasystem kräver detta.

Som konsult hos Clockwork ingår du i vårt team av kompetenta kollegor, där alla strävar mot målet att vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad, och det är på goda relationer vi bygger hela vår verksamhet. Kan du identifiera dig som en av oss? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

För mer information är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Kicki Karlsson, på tfn: 0733-51 27 24, eller Emelie Book på tfn: 0733-51 27 47
Vi arbetar löpande med att intervjua kandidater, så tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt via www.clockworkpersonal.se, dock senast den 23 oktober 2016.
Jobbfakta
Ort
Piteå
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Kontakt

Ring Christina Karlsson, 073-351 27 24

Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 okt

Om företaget

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, skolpersonal och större integrationsprojekt. Clockwork har idag ca 400 anställda och finns på elva orter från Stockholm i söder till Piteå i norr. Som ett led i att vara en av bemanningsbranschens mest attraktiva arbetsgivare fokuserar vi extra på friskvård med målet att ha branschens friskaste personal. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad. För mer info gå in på www.clockworkpersonal.se