Säljare

Om jobbet

Som företag växer vi så att det knakar och det är här du kommer in. Vi vill ha med dig och ditt engagemang. Nu söker vi säljare först som extra jobb, och sedan, om du gillar det - vem vet vart det kan sluta? Du säljer mot privatpersoner och går runt till hushåll vilket gör att du har kontakt direkt med kunden. Du är det första dom ser vilket gör att det är bilden av dig som skapar bilden av företaget. Säljare är ett yrke med mycket eget ansvar och du har chansen att nå hur långt du vill så länge du vill det.

Jobbet är väl betalt och kommer bygga på en grundlön+provision. Lönen för de säljare vi har anställda nu ligger på allt mellan 150-800kr i timmen.

Kvalifikationer:

Det är ett krav att kunna prata svenska
Det är meriterande med en gymnasieutbildning
Det är meriterande med goda matkunkaper

Uppskattade Egenskaper:

Driven
Socialt skicklig
Ansvarsfull
Målmedveten
Kundfokuserad

Skicka in CV och Personligt brev eller ring oss direkt på 073-831 02 01

PS Vi träffar dig gärna direkt och berättar mer om jobbet!
Jobbfakta
Ort
Piteå
Anställning
Deltid
Extrajobb
Antal Tjänster
4
Yrkesområde
Försäljning
Kontakt

Mejla eller ring Fredrik Bolsöy, 0738310201

Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

25 nov

Om företaget

Frisk Fisk är ett nystartat företag som med glädje, entusiasm och höga mål jobbar för att fler ska få äta färsk och frisk fisk, direkt från ett av världens renaste hav, utan att det först har transporterats runt halva jordklotet. Matkvalité och livskvalité är våra nyckelord och vi brinner för att sälja det bästa haven kan erbjuda - vilket innebär färsk fisk på isbädd. Ett av våra viktigaste mål är att väna om naturen, framförallt haven. Därför säljer vi msc-fiskad fisk och försöker in i det sista att jobba mot en hållbar värld.