Windows- tekniker / Systemadministratör

Om jobbet

Vi söker dig som har bred kunskap inom Windows systemadministration och vill arbeta i en mindre organisation med utvecklande uppdrag.

Arbetsuppgifter

Arbetet som konsult innebär ett omväxlande jobb genom olika uppdrag och kunder samt varierande arbetsuppgifter. I rollen som systemadministratör möts du bland annat av dessa uppgifter:
 • Deployment och administration av servrar
 • Planering och produktionssättningar av nya system
 • Avancerad felsökning av klient, server och nätverk
 • Automation och scriptning
 • Migreringar
Som konsult hos SysPartner ges du möjlighet till snabb utveckling och chans att höja din kompetens inom relevanta områden. Vi jobbar främst med längre uppdrag och våra kunder är oftast medelstora och stora bolag med spännande miljöer i teknisk framkant.

Din profil

För att passa i rollen som Windows-tekniker / systemadministratör tror vi att du har arbetat minst två år inom området. Om du har specialistkompetens inom något/några av följande områden är det meriterande
 • PowerShell
 • Migreringar och plattformsuppgraderingar
 • Virtualiseringsplattformar på OS och applikationsnivå
 • System Center
 • Sql och Exchange
 • Citrixlösningar
 • Azure, Office365 och andra molnplattformar
Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Du har ett stort tekniskt intresse och gillar att arbeta med den senaste tekniken och hänga med i branschens utveckling. I rollen som konsult är du vårt ansikte utåt vilket kräver ett gott kundbemötande och en professionell attityd. Vi jobbar enligt mottot att SysPartners konsulter är trevliga proffs som gör det lilla extra för kunden. Vi söker en ödmjuk och ärlig person som visar intresse och nyfikenhet inför uppgiften. Det omväxlande arbetet som konsult ställer stora krav på din vilja och förmåga att anpassa dig och lära dig nya saker.

Om oss
SysPartner levererar tjänster inom infrastruktur (Windows och Linux) samt systemutveckling. Vårt fokus ligger på konsultverksamhet men vi har även hostinglösningar och helhetskoncept för IT-drift. SysPartner har funnits sedan 2005 och har kontor i Linköping och Stockholm.

Att känna delaktighet, engagemang och flexibilitet i sitt arbete samt att få jobba med utvecklande uppdrag tror vi är viktiga nycklar till trivsel på arbetsplatsen och därför är det något vi på SysPartner vill erbjuda dig som anställd.

Vill du bli en del av ett mindre team där teknik och IT är ett gemensamt intresse och du känner igen dig i vår beskrivning av rollen så har vi den rätta platsen för dig. Vi befinner oss i en expansiv fas och söker duktiga medarbetare för att stärka upp vårt team i Linköping.

Arbetstid/omfattning: Heltid
Arbetsort: Linköping
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan skickas till jobb@syspartner.se

Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan.

Om du har frågor kring tjänsten, kontakta:
Fredrik Jeansson, gruppchef
Telefon: 013-470 23 70
fredrik.jeansson@syspartner.se

Sofie Dagerstål, HR-chef
Telefon: 013-470 23 85
sofie.dagerstal@syspartner.se
Jobbfakta
Ort
Linköping
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Systemadministration
Kontakt

Ring Fredrik Jeansson, 013-470 23 70

Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 dec

Om företaget