Webbutvecklare till Infor i Linköping

Academic Work · Data & IT · 17 jan

Om jobbet

Är du webbutvecklare med goda kunskaper inom HTML5, CSS3 och Javascript? Just nu söker Infor utvecklare till deras User Productivity team i Linköping.

Ta chansen att bli en av Infors framtida stjärnor!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Infors räkning en webbutvecklare. Som utvecklare på Infor finns möjlighet att utvecklas inom flera olika områden som t ex avancerad webbutveckling, grafiska gränssnitt, integration och serverprogrammering så väl som utveckling av mobila lösningar. Tjänsten innebär arbete i en agil utvecklingsmiljö enligt SCRUM.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Infors önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Infor.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i Infors User Productivity grupp där du kommer att arbeta sida vid sida med erfarna utvecklare där du ges möjligheten att fördjupa dina kunskaper, få nya insikter och gradvis växa i din roll. Du kommer främst arbeta med HTML5, CSS3 och Javascript men även komma i kontakt med Responsive Design, Web Services, REST, mobila plattformar så som iOS, Android med mera.

Vi söker dig som

Har en, för tjänsten, relevant eftergymnasial utbildning och vi ser gärna att du har arbetserfarenhet som utvecklare inom webb, men det är inget krav. Du har goda kunskaper inom HTML5, CSS3 och Javascript men framförallt har du ha ett genuint intresse för programmering och problemlösning samt en passion för kodning som hantverk.

Det är meriterande om du även har kunskaper och jobbat med AngularJS ochTypescript.

Du är en person som gillar att ta ansvar och gillar att arbeta i team med både erfarna och mindre erfarna kollegor. Du älskar att lösa problem, sätta höga mål för dig själv.

Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Kontakt: Linus Lanker, 013 -4745184

* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
Jobbfakta
Ort
Linköping
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

20 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 jan

Om företaget

Infor är världens tredje största tillverkare av affärssystem och har över 70 000 kunder i 194 länder. Infor erbjuder branschspecifika lösningar och affärsapplikationer skapade för att vara snabba, användarvänliga och flexibla. För mer information, besök www.infor.com.

Infors uppdrag är att skapa snygga sociala system som sticker ut och förändrar branschen. De arbetar agilt i små självstyrande team där beslutsvägarna är korta och idéerna många. I fokus står att skapa en modern och överlägsen användarupplevelse i alla produkter. För mer information kika på Infors produktsida Infor Xi Platform även känt som Infor Technology.