Vill du jobba extra på en avfallshantering?

Om jobbet

Är du flexibel, inte rädd för att hugga i och är ute efter ett roligt extrajobb? Har du en hög tillgänglighet och har möjlighet att arbeta skift? Då har vi jobbet för dig! Vi söker för vår kunds räkning en operatör till deras avfallshantering med start omgående.

Om jobbet

Som operatör på vår kunds avfallshantering kommer du att arbeta tätt ihop med ett härligt team som trivs och har roligt tillsammans. Arbetsuppgifterna innebär att övervaka styrsystemet som är automatiserat, och att följa processen för produktionen. Ibland uppstår problem vilket innebär att du manuellt går in och justerar så att processen fortlöper. I dina dagliga arbetsuppgifter ingår det även att hantera avfall med hjälp av en lastmaskin/truck.

Vana från skiftarbete är en fördel då du i den här rollen kommer att vara del av ett 3-skift.

Observera att du måste ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 % för att kvalificera dig för tjänsten.

Om dig

Du som är utåtriktad och har en god samarbetsförmåga kommer att trivas i rollen som operatör. Som person är du ansvarstagande och inte rädd för att smutsa ner dig då du kommer att hantera avfall. Vidare kommer egenskaper som noggrann och flexibel väl till pass ute hos vår kund. För att kvalificera dig för tjänsten har du truckkörkort A+B samt B-körkort och tillgång till bil. Det är mycket meriterande om du har förarbevis för lastmaskin.

Viktigt för tjänsten är:
  • Att du har en hög tillgänglighet och kan jobba olika skift
  • Initiativförmåga och att du lär dig nya arbetsuppgifter snabbt
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om anställningen

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Vi erbjuder extrajobb för dig som är studerande, pensionär eller har en annan huvudsaklig sysselsättning. Du får ett ramavtal i Adecco Student AB. Du blir sedan anställd när behov uppkommer och du accepterar anställningserbjudandet. Timlönen är alltid minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden. Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vid arbete under kvällar, helger och nätter tillkommer OB-tillägg enligt rådande kollektivavtal.

Mer information finner du på www.adecco.se.

Om ansökan

Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Anna Engström på 013-358881.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Kontakt

Ring Anna Engström, 013-358881

Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.