Vill du extrajobba som laboratorieassistent?

Om jobbet

Läser du en utbildning där det ingår laborationer? Vill du skaffa dig meriterande erfarenhet som labbassistent och har ett flexibelt schema? Här får du chansen att komma in i ett företag med miljötänk och tjäna extra pengar under din studietid.

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning ytterligare en laboratorieassistent. Kunden har behov av en student som kan rycka in och avlasta den ordinarie personalen med standardiserade provtagningar i deras labb vid arbetstoppar, ledigheter eller sjukdom.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

Arbetsuppgifter

Som Laboratorieassistent kommer du att arbeta med enklare labbtester på produkter som inhämtas från deras fabrik. Du kommer att själv samla in prover ute i fabriken för att sedan genomföra standardtester i syfte att bland annat mäta PH, bakterier samt mätningar ur miljösynpunkt. Du kommer även att dokumentera testresultat. Inledningsvis kommer du få gå bredvid den interna personalen för att snabbt komma in i arbetsuppgifterna.

Tjänsten passar dig som i dagsläget studerar och har laborationsvana från skolan. Detta är en chans att få meriterande erfarenhet och komma in i ett spännande företag.

Vi söker dig som
  • Har ca två år kvar av dina studier
  • Studerar relevant utbildning där det ingår laborationer inom kemi
  • Har vana av att arbeta med datorer då dokumentering av arbetet är viktigt
Det är meriterande om du även har tidigare arbetslivserfarenhet från laborationer. B-körkort och tillgång till egen bil är en fördel då företaget är beläget på Händelö utanför Norrköping.

Som person är du öppen och har god kommunikativ förmåga. Du är ansvarstagande och har ett säkerhetstänk när du arbetar i labbet. Vidare är det viktigt att du är flexibel och har ett schema som lätt går att anpassa efter ett extrajobb där vi gärna ser att du kan jobba hela dagar.

Övrig information
  • Start: Omgående för upplärning..
  • Omfattning: Vid behov.
  • Placering: Utanför Norrköping.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

22 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 jan

Om företaget

Vår kund är ett dotterbolag till en större välkänd koncern. De arbetar med tillverkning av etanol, E 85 och djurfoder.