Vikarierande HR-/Löneadministratör

Om jobbet

Välkommen till en värd full av möjligheter. Hos oss har du alla möjligheter att göra skillnad. Vi är ett av Sveriges ledande fastighetsbolag och vi äger, förvaltar och utvecklar unika fastigheter som kännetecknas av säkerhet i framkant. Vår affärsmässiga och framåtriktade företagskultur bygger på säkerhet, närhet, långsiktighet och samverkan. Vi värdesätter våra medarbetares kompetens och hos oss erbjuds du varierande arbetsuppgifter, spännande utmaningar och ständig utveckling. Gemenskap och engagemang är det som hela tiden för oss framåt.

Beskrivning av tjänsten
Nu söker vi en vikarierande HR-/Löneadministratör till Specialfastigheter i Linköping (1 mars 2017 - 31 mars 2018). Har du ett intresse för människor, administration, utmaningar och lockas du utav en kombination av HR och siffror? Då kan du vara den person vi söker. Du kommer vidare att fungera som administrativt stöd till bland annat vår HR-chef. Arbetsuppgifternas tyngdpunkt är inom HR och löneområdet och består bland annat av lönehantering, framtagning av statistik samt administrativt stöd i olika processer så som rekrytering och utbildning.

Vem är du?
Vi förutsätter att du är noggrann, strukturerad och kvalitetsmedveten. Du är van och trivs med att arbeta självständigt, är drivande som person samtidigt som du har lätt för att arbeta tillsammans med andra. Då det alltid är mycket projekt på gång är det viktigt att du är positiv till förändring och nya förutsättningar. Vi ser gärna att du har erfarenhet av löneadministration i Agda Lön.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Sista ansökningsdag är 11 december.

I och med att våra hyresgäster bedriver säkerhetsklassad verksamhet och med hänsyn till våra egna höga krav på säkerhet så utför vi en särskild säkerhetsbedömning genom att ta del av utdrag från Polisens belastningsregister samt kompletterar med en säkerhetsintervju. Utöver detta kräver en del av våra kunder i vissa fall en säkerhetsbedömning enligt Säkerhetsskyddslagen (1996:627) §11

Kontaktpersoner

Christina Burlin, HR-chef, 0107886203,

christina.burlin@specialfastigheter.se

Madelene Blombäck, HR-/Löneadministratör, 0107886349, madelene.blomback@specialfastigheter.se
Jobbfakta
Ort
Linköping
Anställning
Heltid
Vikariat
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
HR-administration
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget

Välkommen till en värd full av möjligheter. Hos oss har du alla möjligheter att göra skillnad.

Specialfastigheter är ett av Sveriges ledande fastighetsbolag. Vi är ett statligt ägt bolag som äger, förvaltar och utvecklar unika fastigheter som kännetecknas av säkerhet i framkant. Vår affärsmässiga och framåtriktade företagskultur bygger på säkerhet, närhet, långsiktighet och samverkan.

Vi värdesätter våra medarbetares kompetens och hos oss erbjuds du varierande arbetsuppgifter, spännande utmaningar och ständig utveckling. Gemenskap och engagemang är det som hela tiden för oss framåt.

Vår organisation bygger på tre affärsområden - Kriminalvård, Försvar & rättsväsende samt Institutionsvård & övriga specialverksamheter. Fastighetsinnehavet har en lokalyta på drygt 1,1 miljoner kvadratmeter med ett marknadsvärde som uppgår till cirka 21 miljarder kronor. Vi är 130 medarbetare och huvudkontoret är delat mellan Linköping och Stockholm. Utöver det har vi kontor i Lund, Göteborg, Örebro och Sundsvall.