Vi söker omgående en Databasadministratör till ett härligt gäng!

Framtiden · Data & IT · 9 dec

Om jobbet

Är du tekniskt intresserad? Trivs du att arbeta med kunden i fokus? Då är denna tjänst som databasadministratör en tjänst för dig! Skicka in Cv samt ett personligt brev där du motiverar varför just du skulle passa bra in till denna tjänst.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som databasadministratör kommer du tillsammnas med de andra DBA:erna att ansvara för all drift till slutkundernas databaser. Du kommer dagligen att ha kundkontakt och arbeta både med felsökning samt problemlösning hos dina kunder. Det kan komma att handla om kopieringar, installationer och tester. Likaså kommer du att utföra vissa analyser och optimering. Paralellt med detta kommer du med stort sannolikhet att arbeta utveckling av de befintliga verktyg som används internt.

Att arbeta som databasadministratör hos vår kund innebär också att du arbetar tätt ihop med de övriga teknikera inom ex. applikation och servicedesken. Ibland kan du också samarbeta med externa leverantörer. Arbetet som DBA innebär en hög grad av frihet där du själv ansvarar för att komma framåt i ditt arbete. Såklart är du en lagspelare vilket innebär att du också kommer att stötta dina kollegor liksom få input från seniora kollegor i ditt arbete och dess utveckling.

Din profil

För att passa in i rollen som Databasdministratör har du följande krav enligt nedan:
  • YH utbildning inom databaser alt. Högskoleingenjör (datateknik) alt motsvarande erfarenhet.
  • Stort intresse för databaser
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Följande krav nedan är meriterande:
  • Erfarenhet av tidigare arbete inom SQL eller Oracle
  • Erfarenhet av något av följande - DB2, Unix/Linux, Windows server, AEX, Powershell, TSM, ITIL
  • Körkort B (enstaka resor inom Sverige och Norden kan förekomma)
För att kunna axla rollen som Databasadministratör hos vår kund är det viktigt att du trivs i en roll med stort kundfokus då du huvudsakligen arbetar med direkt dialog till dina kunder. Du är en problemlösare som trivs att analysera de problem som dyker upp.

Vidare trivs du i en roll med stort ansvar och gillar att utmana dig själv och din kompetens med målet att vilja utvecklas, både hos dig som person men också din kompetens. För att passa in hos vår kund är du som person prestiglös - du kan rycka in där du behövs oavsett om det egentligen står i din arbetsbeskrivning. Du har en tydlig struktur i ditt arbete och har viljan och drivet till att alltid lyckas.

Villkor

Start: Omgående alt. januari
Omfattning: Heltid, Tillsvidare
Ort: Linköping

Urval sker löpande!
Jobbfakta
Ort
Linköping
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Databasadministration
Kontakt

Ring Josefine Karlsson, 0763067634

Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 dec

Om företaget

Vår kund består av flera olika affärsområden och den del du kommer tillhöra arbetar med att drifta sina kunders IT-infrastruktur och applikationer. Den här enheten jobbar framförallt med små - och medelstora företag. På kontoret i Linköping är de runt 40 personer. Du kommer att arbeta i ett team om 10 st bestående av Applikationstekniker och Databasadministratörer vilka tillsammans levererar applikationsdrift till kunder runt om i landet.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.