Vi söker en Onsite-tekniker för uppdrag hos kund!

Poolia IT · Data & IT · 31 okt

Om jobbet

Just nu letar vi en duktig IT-tekniker inom Servicedesk/Onsiteuppdrag för ett uppdrag i Linköping. Vänta inte med din ansökan, sök redan idag!

Arbetsuppgifter

Som lokal Servicedesk/Onsite-tekniker kommer du att arbeta med slutanvändarsupport ute på ett företag. Du kommer hjälpa användarna med olika IT-relaterade problem och uppdrag, både genom telefon, mail och direkt hos användaren. Supportarbetet kan omfatta bl.a. Active Directory (AD), Windows OS, felsökningsmetodik, installera nya datorer, upplåsning av konton, koppla skrivare, uppgradera programvaror till att felsöka befintliga datorers hård- och mjukvara. Ingen dag är den andra lik och som Onsite-tekniker ställs stora krav på sociala egenskaper och en servicemedvetenhet.

Utbildning/erfarenhet

Vi letar efter dig med tidigare erfarenhet av arbete med slutanvändarsupport, och med god kännedom inom Windows OS och Active Directory. Du har minst 1-2 års erfarenhet inom helpdesk/servicedesk/onsitetekniker-arbete och du kan arbeta självständigt. Självfallet är det väldigt viktigt att du har ett brinnande intresse för IT och service! För att vara framgångsrik i rollen bör du ha god kommunikativ förmåga. Du har god kännedom inom:
  • Windows OS
  • Felsökning av klienter och standardapplikationer
  • Office/Office 365
  • Active Directory-administration
  • Grundläggande nätverkskompentens (TCP/IP, Routrar/Switchar, DNS, DHCP)
Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Jobbfakta
Ort
Linköping
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Rätt person på rätt plats. Det är vår kärnkompetens. Och vi har hunnit bli riktigt bra på det efter att vi ända sedan 1989 har försett företag och organisationer med nya medarbetare, såväl tillfälligt och permanent. Vår långa erfarenhet har gjort att vi verkligen kan vårt jobb. Genom att vi ständigt vässar våra arbetsmetoder och processer får du alltid hög kvalitet i allt vi gör. Vår erfarenhet märker du också på att vi är snabba och att du får medarbetare som kan börja jobba hos dig direkt.