Vi söker affärsdrivna Elkonstruktörer till ÅF i Norrköping!

Framtiden · Teknik & Ingenjör · Sista dagen!

Om jobbet

Vill du börja jobba hos ett företag i stark och stabil tillväxt? Vill du ha arbetskamrater som brinner för teknik? Har du tidigare jobbat med konstruktion av el och vill ta ett kliv framåt?

Dina arbetsuppgifter

Du kommer attta fram produktionsunderlag för tillverkning av processanläggningar och styrkomponenter. Du kommer framförallt att jobba i Autocad och Elprocad.Du kommer göra designspecifikationer och tekniska krav för instrument och elkomponenter.
Du kommer att arbeta i både interna projekt och som specialistkonsult ute hos kund, främst inom industri i Östergötland.

Din profil

Skallkrav:
Du har en ingenjörsutbildning eller annan eftergymnasial utbildning med inriktning mot elkonstruktion, instrumentering, automation, maskin/mekatronik, elektro eller närliggande samt arbetserfarenhet som el- och instrumentingenjör, främst inom låg - och mellanspänningsområdet. Vi ser gärna att du har en bakgrund som elektriker.

Kunskap inom Cad-program

B-körkort

Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift.

Meriterande:
Erfarenhet av att arbeta som industrielektriker ses som meriterande

Personliga egenskaper:
Du har en vilja och förmåga att snabbt sätta dig in i nya organisationer och arbetssätt och du tycker om att lära känna nya personer. Vi ser också att du är strukturerad, noggrann och har en hög ansvarskänsla. Att ha kul på jobbet är en av de viktigaste delarna för att Du ska trivas och för att ÅF ska kunna fortsätta utvecklingen framåt!

Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse, Hösten 2016.
Omfattning: Heltid
Ort: Kontoret ligger i Norrköping

Sök tjänsten redan idag eller tipsa om en vän - urvalet sker löpande - ta därför chansen och sök nu!
Jobbfakta
Ort
Norrköping
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Konstruktör
Elektronik
Kontakt

Ring Josefine Karlsson, 0763067634

Publicerad

24 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget

ÅF är ett ingenjörs- och konsultföretag med uppdrag inom energi, industri och infrastruktur. Sedan 1895 har vi bidragit till våra kunders utveckling och framgång. Genom att kombinera olika teknikområden och kompetenser skapar vi lönsamma, innovativa och hållbara lösningar för en bättre framtid. Vår bas är i Europa men vår verksamhet och våra kunder finns i hela världen. Vid intresse kan ÅF erbjuda internationella tjänster!

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden AB kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.