Vi söker affärsdrivna Elkonstruktörer till ÅF i Norrköping!

Om jobbet

Vill du börja jobba hos ett företag i stark och stabil tillväxt? Vill du ha arbetskamrater som brinner för teknik? Vi söker nu både nyexade och erfarna elkonstruktörer till vår kund i centrala Norrköping.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att ta fram produktionsunderlag för tillverkning av processanläggningar och styrkomponenter. Du kommer att arbeta med Cad-baserad programvara. Du kommer arbeta med designspecifikationer och tekniska krav för instrument och elkomponenter.

Du kommer att arbeta i både interna projekt och som specialistkonsult ute hos kund, främst inom industri i Östergötland.

Din profil

Skallkrav:

Du har en ingenjörsutbildning eller annan eftergymnasial utbildning med inriktning mot elkonstruktion, instrumentering, automation.
Alternativt att du har arbetslivserfarenhet som el- och instrumentingenjör, främst inom låg - och mellanspänningsområdet. Som ett tredje alternativ kan du även vara en erfaren industrielektriker med gedigen kunskap ifrån industrisektorn.

B-körkort

Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift.

Meriterande:

Vi ser gärna att du har en bakgrund som elektriker.
Kunskap inom olika Cad-program

Personliga egenskaper:

Du har en vilja och förmåga att snabbt sätta dig in i nya organisationer och arbetssätt och du tycker om att lära känna nya personer. Vi ser också att du är strukturerad, noggrann och har en hög ansvarskänsla. Att ha kul på jobbet är en av de viktigaste delarna för att Du ska trivas och för att ÅF ska kunna fortsätta utvecklingen framåt!

Villkor

Start: Våren 2017, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Ort: Norrköping, alt. Linköping

Sök tjänsten redan idag eller tipsa om en vän - urvalet sker löpande - ta därför chansen och sök nu!
Jobbfakta
Kontakt

Ring Josefine Karlsson, 0763067634

Publicerad

39 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget

ÅF är ett ingenjörs- och konsultföretag med uppdrag inom energi, industri och infrastruktur. Sedan 1895 har vi bidragit till våra kunders utveckling och framgång. Genom att kombinera olika teknikområden och kompetenser skapar vi lönsamma, innovativa och hållbara lösningar för en bättre framtid. Vår bas är i Europa men vår verksamhet och våra kunder finns i hela världen. Vid intresse kan ÅF erbjuda internationella tjänster!

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden AB kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.