Vi söker 1st Konstruktör/Projektledare

Om jobbet

Det innebär att ta fram A-, konstruktions- och produktionsritningar. Som projektledare kommer du leda arbetet från påskriven avtalshandling till levererad och monterat projekt hos kund. Det gäller att kunna rita så kostnads- & produktionseffektivt som möjligt. Arbetet kommer även innefatta mängdningar, beställningar och en del andra administrativa uppgifter inom ditt projekt.

Vi söker dig som har god social kompetens och är strukturerad. För att lyckas i rollen som projektledare gillar du att ha många bollar i luften och är drivande framåt. Du gillar att ha kontakt med människor.

Du som söker bör ha en utbildning inom bygg. Tidigare erfarenhet av husbranschen är ett stort plus.

Vi ser kunskaper inom AutoCad, DDS, Cadwork, Roofcon/Trusscon etc. som meriterande men inget krav.

Resor förekommer i tjänsten. B-körtkort är ett krav.

Vi erbjuder dig som söker ett spännande arbete där ena dagen inte är den andra lik. Med stöd från dina kollegor är du målmedveten och vet att du kommer lyckas. Kom och väx tillsammans med oss!

Urval och intervjuer sker löpande så ansök redan idag! Vi tar emot ansökningar via E-post, mejla karin@atvidabergshus.se

Samtal från bemanningsföretag och rekryteringskonsulter undanbedes vänligt men bestämt!
Jobbfakta
Publicerad

21 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 jan

Om företaget

Vår historia sträcker sig tillbaka till 1970-talet där vi började rita och konstruera takvåningar och hus i egen regi. Idag i Stora Örsätter finns en modern och flexibel produktionsanläggning som levererar konstruktioner av allra högsta kvalitet efter kundens önskemål. Vi samarbetar idag med de större rikstäckande byggföretagen där vi levererar husbyggsatser till hela Sverige. Mot privatpersoner erbjuder vi taklyft med gedigna lösningar.