Verksamhetsutvecklare till tekniska kontoret

Om jobbet

Vår verksamhet

Tekniska kontoret bedriver verksamhet inom 6 verksamhetsområden: Gator och trafik, Stadsmiljö, Natur, Skolskjuts, Färdtjänst samt verksamhetsområdet Spår. Vårt uppdrag är att på bästa sätt tillgodose Norrköpings och invånarnas möjligheter och behov inom dessa kärnområden vad gäller materiella, ekologiska och sociala värden.

Verksamheten Spår består av: spåranläggningar för spårväg, hamn- och industrispår, våra spårvagnar, trafiksignaler, gatubelysning samt de fasta installationer som krävs för kollektivtrafiken. Vi arbetar med drift, underhåll, investeringar och utveckling för att ständigt förbättra verksamheten. Enheten Spår består av 8 heltidstjänster, varav 3,5 inom utveckling.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta med utveckling av vår spårväg, men kommer att bli involverad i andra stadsutvecklingsprojekt inom kollektivtrafik och även våra industrispår. Vi har en mycket god utveckling på våra spårvagnslinjer och står inför utmanande utvecklingsplaner.

Du kommer att både delta i och driva olika projekt där du kommer att representera kommunen och tekniska kontoret. Arbetet innebär många täta kontakter med, näringsliv, entreprenörer, konsulter, myndigheter och inte minst kollegor inom kommunen.

Din profil

Vi söker dig som har en relevant teknisk högskoleutbildning, eller likvärdig erfarenhet. Du har en gedigen erfarenhet av arbete med spårväg, järnväg eller annan kollektivtrafik. Erfarenhet inom samhällsbyggnad, godslogistik eller offentlig upphandling är meriterade.

En förutsättning i arbetet är att du snabbt kan sätta dig in i nya tekniska begrepp. Du har goda kunskaper i svenska och behärskar engelska i tal och skrift.

Kunskaper i tyska är meriterande. Du har en god datorvana och behärskar office-paketet.

B-körkort krävs.

Som person är du strukturerad, resultatorienterad, tydlig och självgående, du har ett strategiskt tänkande och har en god social kompetens.

Mer information och ansökan

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid.

Har du frågor kring tjänsten, kontakta, Gunnar Cederberg, enhetschef, 011-15 12 29, gunnar.cederberg@norrkoping.se.

Vi vill ha din ansökan senast 20 november.
Jobbfakta
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

20 nov

Om företaget