Verisure Innovation söker systemutvecklare

Verisure · Data & IT · 19 dec

Om jobbet

Verisure Securitas Direct är marknadsledande i Europa inom professionellt övervakade smarta larm. Vi har 2 miljoner kunder, mer än 9.000 anställda och är verksamma i 14 länder i Europa och Latinamerika.

Utvecklingsteam i utveckling
I dag har ett av våra team tio medlemmar. Teamet ger verksamheten de verktyg de behöver för larmhantering, fakturering och administration - nu behöver vi stärka upp teamet inför utmaningarna 2017.

Vi tar över ansvaret för vårt system i alla länder i Verisure Securitas Direct, tidigare har fokus legat på Nordeuropa. Detta är ett arbete som just startat och där utmaningar ligger i att lära känna tekniska miljöer, personer och verksamheter.

För att rusta oss för framtiden går vi från en traditionell klient-serverlösning till en mer flexibel tjänstearkitektur. Detta bidrar till nya utmaningar och en varierad miljö att arbeta i.

Ditt arbetsområde
Du kommer att ingå i den enhet som arbetar med vårt affärssystem som hanterar allt från larmhantering till fakturering. Enheten hör till företagets Innovation Center i Malmö och har medarbetare i både Malmö och Linköping, därför bör du vara inställd på att ett visst resande mellan kontoren förekommer.

Din uppgift blir att ansvara för vidareutveckling, förbättring av vårt affärssystem samt modellering och nyutveckling av nya lösningar. Som utvecklare kommer du att arbeta med komplexa system. Den mesta logiken implementeras i dag i T-SQL med en klient som utvecklas i eget ramverk. Du kommer också arbeta med att flytta ut delar av systemet och bygga ny funktionalitet i en ny tjänstearkitektur.

Utöver systemutveckling fungerar enheten som länk mellan verksamhet, utveckling och drift - du ska därför ha ett något bredare intresse än bara programmering. Utvecklingsarbetet sker agilt; produktägare, utvecklare och testare arbetar tillsammans för att leverera den funktionalitet som prioriterats.

Dina erfarenheter och färdigheter
Du har en akademisk examen inom systemvetenskap, datateknik, datavetenskap eller liknande. Vi tror att du har några års erfarenhet av systemutveckling och har goda kunskaper inom programmering samt utveckling av affärslogik i lagrade procedurer - företrädesvis T-SQL.Du är inte främmande för att utveckla APIer eller använda dig av message brokers.

Att arbeta med människor och verksamheter och ge dem de verktyg de behöver väcker din nyfikenhet. Erfarenhet av lagrade procedurer och affärssystem värderas högt - andra områden som också värderas är Python, replikering, Delphi, Windows, Linux, bash-script, relationsdatabaser, APIer, message broker och Java. Goda kunskaper i engelska är ett krav.

Din person
Du är en lyhörd och driven person med fokus på att leverera bra lösningar för slutanvändaren. Andra egenskaper som vi eftersöker är snabbhet, effektivitet, noggrannhet och ett metodiskt arbetssätt.

Viktigt är även att du har en helhetsförståelse med ett intresse för affärer, vilket gör att du kan se och förstå hur just ditt arbete är viktigt för Verisure Securitas Direct.

Är du intresserad?
Då ska du skicka in en ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 19 december. Urval sker löpande. Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringskonsult Mia Neander, 0736-847561.

Denna rekrytering genomförs i samarbete med Badenoch & Clark, som tillhör Adecco Group. Adecco Group är ett Fortune 500 bolag och en av världens ledande leverantörer av HR-tjänster med drygt 31 500 medarbetare i över 60 länder.
Jobbfakta
Ort
Linköping
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Testare

Ring Mia Neander, 0736-847561

Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

Passion for our People - Vi gör skillnad varje dag. Våra medarbetare brinner för service och arbetar hårt för att göra världen till en tryggare och säkrare plats. Vi arbetar med respekt och integritet för varandra och drivs av en stark entreprenörsanda. Genom att investera i våra medarbetare och erbjuda utvecklingsmöjligheter skapar vi en högpresterande organisation.

Passion for Innovation - Vi är ett tillväxtföretag. Kontinuerliga investeringar i innovation och utveckling har möjliggjort en hög tillväxttakt - år efter år. Och ju mer vi växer som företag, desto säkrare blir vår omvärld.

Våra investerare - Vi ägs av det ledande private equity-företaget: Hellman & Friedman. Genom löpande investeringar i organisation och innovation arbetar de för att möjliggöra fortsatt tillväxt och ett säkerställande av vår marknadsledande position.
För mer information, gå till vår hemsida www.verisure.com