Växthusansvarig till tekniska kontoret

Om jobbet

Vår verksamhet

Tekniska kontoret inom Norrköpings kommun har flera olika verksamhetsområden. Gata Trafik, Spår, Skolskjuts, Färdtjänst och Park Natur. Den här tjänsten ligger inom verksamheten Park Natur. Vi arbetar på uppdrag av tekniska nämnden för att tillgodose allmänhetens intressen inom de olika verksamhetsområdena. Inom området park ansvarar vi för skötsel och underhåll samt utveckling av stadens offentliga platser.

Arbetsbeskrivning

Tekniska kontoret har en växthusanläggning inom verksamheten Park Natur. Den har tidigare varit upplåten till entreprenör men drivs sedan ett år tillbaka i eget regi inom tekniska kontoret. Växthusen Sylten ligger på en central plats i Norrköping och anläggningen är relativt modern med sju växthus.

Norrköping är känt för sin kaktusplantering som varje år ärar ett Norrköpingsföretag. Att komponera, plantera och sköta planteringen och kaktusarna året om är en av arbetsuppgifterna. Kaktusarna och andra exotiska växter övervintrar i växthusen på Sylten.

Som växthusansvarig planerar och anlägger du Norrköpings utsmyckning i form av blomsterplanteringar samt ansvarar för daglig skötsel i växthusen. Norrköping har främst perenner i markplanteringarna och smyckar staden med sommarblommor i urnor och amplar. Du arbetsleder säsongsanställda och ser till att det dagliga arbetet i växthusen och med skötseln av blomsterplanteringarna planeras och utförs. Utöver en person som arbetar heltid i växthusen med främst fastighetsskötsel så är dina närmsta kollegor säsongsanställd personal och landskapsingenjörer inom Park Natur.

Arbetet är praktiskt och din arbetsplats är växthusområdet på Sylten. På området finns även tekniska kontorets verksamhet Natur och bygg. Du arbetar självständigt med utveckling av verksamheten men även tillsammans med kollegorna för att på bästa sätt vara med och utveckla staden.

Din profil

Vi söker dig som är trädgårdsingenjör, har gymnasial trädgårdsutbildning eller vad vi anser likvärdig utbildning. Du ska ha arbetat med växthusodling och vi ser gärna att du nar några års erfarenhet av liknande arebtsuppgifter. Erfarenhet inom kommunal växthusverksamhet är meriterande.

Du är driven, kreativ och tar egna beslut som är inom givna budgetramar. Kreativiteten yttrar sig i att komponera växter men även praktisk problemlösning i det dagliga arbetet. Du har lätt för att samarbeta. Du är initiativtagande och självgående i verksamheten. Du har goda ledarskapsegenskaper då du arbetsleder säsongsanställda inom växthusverksamheten.

B- körkort krävs.

Mer information och ansökan

För mer information kontakta Anna Wejde, verksamhetschef Park Natur, 0730-20 14 02, anna.wejde@norrkoping.se.

Vi vill ha din ansökan senast den 14 november.
Jobbfakta
Ort
Norrköping
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Miljö & Djurvård
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Naturvård
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 nov

Om företaget