Vägarbetare till Division Drift

Om jobbet

Svevia är Sveriges ledande driftentreprenör och ett av de största väg- och anläggningsföretagen i landet. Vår kärnverksamhet är att utföra nybyggnation samt sköta drift, service och underhåll av Sveriges vägar och annan infrastruktur. Vi söker dig som vill vara med och driva och utveckla vår verksamhet i Norrköping. Är du yrkesarbetaren vi letar efter?

Tjänsten: Vi söker en vägarbetare som i första hand kommer att arbeta med drift- och vägunderhåll. Huvudsakliga arbetsuppgifter är att inspektera vägar, utföra mindre vägunderhålls- och anläggningsjobb på förfrågningar från kund och övriga drift och underhållsarbeten inom driftområdet samt TMA körning. Arbetsuppgifterna innebär ett intresse av att lära sig nya arbetsuppgifter och kunna ta självständiga beslut i det dagliga arbetet. I tjänsten ingår beredskap och arbete förekommer på obekväm arbetstid.

Kvalifikationer Vi söker dig som har erfarenhet av drift och underhåll alternativt annan erfarenhet arbetsgivaren finner likvärdig. Du är en självgående och självständig person som drivs av utmaningar i arbetet och en vilja att lära och utvecklas inom Svevia. Du trivs med att ha eget ansvar och arbetsuppgifter med hög frihetsgrad. Vidare har du god samarbetsförmåga med såväl interna som externa kollegor. C-körkort är ett krav. YKB och maskinförarbevis är meriterande.

Vi erbjuder dig: Hos oss blir du snabbt en i gänget. Inom Svevia delar vi med oss av kunskap och drar nytta av varandras styrkor. Det ger dig unika utvecklingsmöjligheter och öppnar för spännande utmaningar i ett företag i snabb förändring. Tillsammans tar vi nästa steg genom att lyssna på kunderna och utveckla hållbara lösningar. Det finns med andra ord många fördelar att dela väg med oss.

Ansökan Sök tjänsten via länken nedan - urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För mer information om tjänsten är du välkommen att höra av dig till platschef Pontus Överhem, telefon 010-4581344. Fackliga företrädare nås via växeln, tfn 08-4041000.

All telefonförsäljning med anledning av denna annons undanbedes.
Jobbfakta
Ort
Norrköping
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Vi är Sveriges ledande driftentreprenör och det fjärde största väg- och anläggningsföretaget i landet med 2 800 medarbetare. Vår kärnverksamhet är att utföra nybyggnation samt sköta drift, service och underhåll av Sveriges vägar och annan infrastruktur. Uppdragen omfattar allt ifrån vägar, gator, broar till järnvägar, hamnar och fjärrvärme. Vi hyr även ut och underhåller maskiner, fordon, byggbodar och utrustning, främst till Svevia men även till kunder inom hela entreprenadbranschen. Vi hyr också ut kontor, verkstäder och lagerlokaler. Våra kunder är såväl offentliga som privata. Vi finns på 129 platser över hela Sverige och är sedan den 1 januari 2009 ett statligt helägt bolag. Innan dess verkade vi under namnet Vägverket Produktion.