UPS tekniker

Om jobbet

Vi söker en UPS tekniker med placering i Norrköping

Som UPS tekniker blir du en viktig del av teamet som arbetar med avtals-, jour- och akutservice samt driftsättning inom området avbrottsfri kraftförsörjning/reservkraft.

Coromatic är marknadsledande i Norden inom business continuity och robust verksamhetskritisk infrastruktur. Vi tryggar kundernas tillgång till verksamhetskritisk information genom att erbjuda robust fysisk infrastruktur avseende IT, internet, säkerhet och kraftförsörjning. Vi behöver förstärka vår organisation med UPS-tekniker till vårt kontor i Norrköping.

Som UPS tekniker blir du en viktig del av teamet som arbetar med
avtals-, jour- och akutservice samt driftsättning inom området avbrottsfri kraftförsörjning/reservkraft. Du är noggrann och självgående, strukturerad, stresstålig och har god administrativ förmåga.

Du ska minst ha el-teknisk utbildning på gymnasienivå och gärna dokumenterad erfarenhet från något av områdena UPS, reservkraft, likriktaranläggningar, el fördelningar och ställverk.

Vi tillhandahåller kontinuerlig utbildning och utveckling inom dessa områden. Vi lägger stor vikt vid social förmåga då arbetet oftast utförs ute hos kund och även i samarbete med kollegor. Arbetet med driftsättning och felsökning av våra produkter utförs med dator som verktyg, vilket du skall vara hav vana av. Utbildningar och support sker ofta på engelska vilket du skall behärska både verbalt och i skriftlig kommunikation.

Du måste ha körkort för att kunna ta dig till våra kunder som finns på olika platser i Sverige. Resor med övernattning förekommer, samt schemalagd jourtjänstgöring och i vissa fall även oregelbundna arbetstider.

Du har förståelse för vad kunderna värdesätter i orden kvalitet och service. Känner du igen dig i denna beskrivning så är du varmt välkommen att ka till ett härligt gäng av erfarna och glada medarbetare med en enastående gruppdynamik.

På Coromatic är samtliga medarbetare betydelsefulla för att vi skall nå våra mål och driva verksamheten framåt. Ambitionen är att de som arbetar här hela tiden ska utvecklas och känna glädje och delaktighet i sitt arbete.

Ansökan skickas till: Vedran.dakic@coromatic.se
Vid frågor, kontakta: Vedran Dakic, Serviceansvarig Norrköping 0733-32 63 02
Jobbfakta
Kontakt

Ring Vedran Dakic, 0733-32 63 02

Publicerad

1 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 nov

Om företaget

Coromatic är den ledande leverantören av lösningar för Critical Facilities, som exempelvis datacenter. Coromatic säkerställer att kundernas verksamhet fungerar utan avbrott genom att på ett energieffektivt sätt, säkra tillgång till kraftförsörjning och datakommunikation. Företaget kan ta ett helhetsansvar från strategi och design till integration, underhåll och drift av Critical Facilities. Kunder är datacenters, sjukhus, industrier, offentliga verksamheter och huvudkontor.

Coromatic har drygt 500 anställda i Norden och har i dagsläget levererat lösningar och tjänster till företag i mer än 50 länder runtom i världen