Undersköterskor till Valhallavägens hemtjänst

Om jobbet

Vår verksamhet

Ditt kommande arbete hos oss är viktigt och kommer att påverka hur andra människor upplever sin vardag. Det är en utmaning, men vi hoppas att du är redo för uppgiften.

Hos oss är du del av ett arbetslag med skickliga och engagerade kollegor och tillsammans förbättrar vi livet för tusentals människor i Norrköpings kommun. Följ med oss på resan och gör skillnad för någon annan, men kanske framför allt, gör skillnad för dig själv!

Valhallavägens hemtjänst utför insatser i det ordinära boendet för medborgare i området Krokek med omnejd, där vi arbetar för att skapa en meningsfull och trygg vardag för de som bor här i ett 24-timmars perspektiv.

Insatserna riktar sig främst till äldre som behöver stöd i sin dagliga livsföring.

På Valhallavägens hemtjänst arbetar vi med ett brukarorienterat förhållningssätt där arbetet styrs och utgår från brukarens behov. Arbetet inriktas på att göra den nationella värdegrunden levande med ledord som delaktighet, självbestämmande och välbefinnande. Tillsammans ansvarar vi för att leda verksamheten mot målen och alla medarbetares kunskap, kompetens och delaktighet är avgörande för verksamhetens kvalitet.

Arbetsbeskrivning

Här får du möjlighet att ta ansvar och utvecklas både som medarbetare och som människa. I rollen kommer du, tillsammans med dina kollegor, utföra omvårdnadsuppgifter i brukarens hemmiljö.

Tillsammans med ledning och arbetskamrater är du med och organiserar, planerar och utför beviljade insatser hos brukaren, vilket innebär att du uppmärksammar och tillmötesgår såväl fysiska behov av personlig omvårdnad som psykologiska och sociala behov.

I dina arbetsuppgifter ingår även att aktivt delta i enhetens arbetsmiljöarbete och att vara med och vidareutveckla vår verksamhet.

Du kommer att arbeta med dokumentation enligt SoL och HSL samt följa riktlinjerna för kontaktmannaskap och dokumentera genomförandeplaner för brukaren, det ställs därför krav på din förmåga att formulera dig såväl muntligt som skriftligt.

Vi erbjuder dig varierade arbetsuppgifter inom service och omvårdnad där ingen dag är den andra lik.

Arbetet kommer att ske inom hemtjänsten på ett rullande schema där du kommer att arbeta både dag, kväll samt varannan helg.

Din profil

Vi söker dig som har omvårdnadsutbildning eller utbildning som bedöms som likvärdig, samt att du har erfarenhet av arbete inom vård- och omsorg. Vi söker dig som trivs med att arbeta med människor.

Som person är du lugn och trygg i din arbetsroll, du är även uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar.

Arbetet kräver att du är ansvarsfull och kan arbeta både självständigt och i grupp och du vill också bidra till en bra arbetsmiljö och ett gott samarbete. Du har en positiv inställning till arbetet och till nya arbetsuppgifter och verksamhetsförändringar.

Du samarbetar bra med andra människor, lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Du har en förmåga att ta egna initiativ och uppnår resultat som motsvarar verksamhetens mål.

B-körkort är meriterande.

Mer information och ansökan

Tjänsterna är tre tillsvidareanställningar med möjlighet till önskad sysselsättningsgrad. Arbetstiden är förlagd dag, kväll och helg.

Har du frågor gällande tjänsterna ring Helén Persson, enhetschef, 011-15 78 25.

Din ansökan vill vi ha senast 20 november.
Jobbfakta
Ort
Norrköping
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Vård & Omsorg
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

20 nov

Om företaget