Undersköterska till Sandbyhovsgatan 21, korttidsboende för äldre

Om jobbet

Vår verksamhet

Sandbyhovsgatan 21 är ett särskilt boende med inriktning mot korttidsvård samt återkommande korttidsvård för äldre. Enheten ligger i ett naturskönt område på norra sidan av Norrköping.

Enheten består av två avdelningar med totalt 33 platser. Vår värdegrund är att förmedla trygghet och ett gott bemötande från lyhörda och flexibla medarbetare, som ser våra brukares olika behov.

Arbetsbeskrivning

De brukare som vårdas på enheten är multisjuka och har därför ett ökat hälso-och sjukvårdsbehov. Omvårdnadsarbetet kräver ett nära samarbete mellan sjuksköterska, arbetsterapeut, sjukgymnast och undersköterska. Vi arbetar systematiskt med vårdprevention för att förebygga undernäring, fall och trycksår. Som undersköterska utför du många olika hälso- och sjukvårdsuppgifter.

Arbetet ställer stora krav på samarbetsförmåga, kompetens samt flexibilitet då omvårdnadsarbetet är i ständig förändring. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbete eller några års erfarenhet från palliativ vård, geriatrisk omvårdnad/korttidsvård.

Vi kan erbjuda ett spännande och fartfyllt jobb som med mycket omväxlande arbetsuppgifter där du har stora möjligheter att påverka arbetet och upplägg av arbetsdagen.

Din profil

Du har adekvat utbildning, omvårdnadsprogrammet eller likvärdig utbildning som kommunen godkänt, samt erfarenhet av arbete inom äldreomsorg.

Du ser förändringar som något positivt och utvecklande. Du är lugn och stabil och kan göra rätta prioriteringar, samt visa hänsyn i ord och handling.

Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter, kan arbeta självständigt men har också lätt för att arbeta i grupp. Du är kreativ genom att se lösningar före problem och tar egna initiativ för att utveckla verksamheten.

Du har god kompetens inom dokumentation och ser administrativa arbetsuppgifter som en del av ditt arbete, samt kan uttrycka dig väl på svenska både i tal och skrift.

Mer information och ansökan

Tjänsterna är två tillsvidareanställningar med möjlighet till önskad sysselsättningsgrad. Arbetstiden är förlagd dag, kväll och helg.

Vill du veta mer om tjänsterna kontaktar du Camilla Jiremyr, enhetschef, 011-15 18 86 eller via e-post camilla.jiremyr@norrkoping.se

Vänta inte med att skicka in din ansökan då enheten intervjuar fortlöpnade.

Din ansökan vill vi ha senast 26 oktober.
Jobbfakta
Ort
Norrköping
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Vård & Omsorg
Publicerad

29 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget